HEKLANJE

Japansko ravnanje kose

TEMU APP 100 E KUPON

Japansko ravnanje kose je kemijski proces koji može i najkovrčaviju kosu učiniti ravnom. Žene koje vole ravan izgled obično će voljeti japansko ravnanje kose.

Ovaj proces je prvo osmišljen za Japanke kao tretman za zaglađivanje i regeneraciju kose koji potiče trajnu promjenu strukture kose. Veze ciktinskih proteina kose olabavljuju se i preoblikuju kroz ravnanje stanica kose.



Traje šest sati ili dulje, proces uključuje više koraka ovisno o teksturi i duljini vaše kose.

Kako biste zaštitili svoju kosu od kemikalija i topline, prvo se nanosi predkondicioner, nakon čega slijedi nanošenje relaksatora za kosu uz toplinske nanose i povremeno glačanje.

S iznimkom izrazito lomljive kose, tretman djeluje na gotovo svim tipovima kose. Toplinska regeneracija bi mogla biti za vas ako želite imati trajno ravnu kosu.

Upozoravamo vas da će vam ravna kosa trajati dok ne izraste. Ako želite zadržati svoju kosu glatkom, morat ćete otići u salon na popravke za ispravljanje korijena kako biste spriječili da vam korijeni izrastaju na kovrče.

Većina stručnjaka tvrdi da tretman nije štetan, ali svaki proces koji mijenja strukturu kose može biti štetan. Osobito tijekom retuširanja jer je tada veća vjerojatnost da ćete biti izloženi većini kemikalija. Moj posljednji savjet je osigurati da vaš frizer i vaš salon imaju puno iskustva.

O autoru

Steve Farber je glavni informacijski direktor za Sedu Hairstyles
http://www.sedu-hairstyles.com



Odabrala sam ljubav umjesto rata.

Njega, a ne eksploatacija. Nježnost, pažljivost, draža grubost. Suludo mi je gledati neke veze u obiteljima. Gdje muškarci namjerno stvaraju