HEKLANJE

Proizvodi za uređenje doma

TEMU APP 100 E KUPON

Preuređenje doma nije samo zamjena dotrajalih kuhinjskih, kupaonskih elemenata, namještaja i rasvjete. Uređenje ili uljepšavanje opće atmosfere – što će biti oduševljenje gosta i ponos vlasnika – također je dio preuređenja doma.

Kratak popis predmeta o kojima treba voditi računa tijekom preuređenja uključuje – satove, zavjese, tkanine za namještaj, krpe za pod, držače za ručnike i rukohvate, zavjese, ogledala, keramiku, stolnjake, zidne tapiserije i druge ukrasne dodatke.



Satovi su jedan od najupečatljivijih predmeta u svakom domu. Na tržištu je dostupan vrlo širok raspon dizajna, od onih iz sredine 1950-ih, podnih satova, starih satova, dijelova plašta i prilagođenih satova. Za one koji vole imati svijetle boje, računalno stvorene digitalne slike na teksturiranom staklu i žarulje koje mogu poslužiti kao zidni sat mogu birati. Retro satovi iz 1950-ih s crvenim neonskim ili zelenim neonskim ukrasima izgledaju upečatljivo s pravim pozadinskim dekorom. Podni satovi koji izgledaju kao nasljedni komad dostupni su u setovima Uradi sam ili kao potpuno sastavljeni komad. Izbor sata uvelike ovisi o prostoru i uređenju doma.

Prozore je potrebno mnogo dotjerivati kako bi zadržali izgled doma. Zavjese, karniše i dodaci na karniše mogu učiniti da prozor izgleda više kao umjetničko djelo. Zavjese od čipke, zavjese od čipke u Madras stilu i venecijaneri u starom stilu oživljavaju prozor. Ukrasne šipke umjesto sivih utilitarnih šipki daju osobni pečat prozorima. Ove ukrasne šipke dolaze u starinsko smeđoj, zlatnoj, crnoj i kositrenoj boji. Završnice u različitim dizajnima, obradama, bojama, materijalima i veličinama mogu se kupiti zasebno.

Čovjek se nikada ne umori od gledanja svog odraza u ogledalu. Dakle, ogledala su dizajnirana na takav način da imate ogledalo “dobrodošlice” za dobrodošlicu gostima. Ručno izrađene i dostupne u crvenoj, zelenoj i prirodnoj pozadini, riječi na obodu okvira pozdravljaju goste. Ogledala s hrastovim okvirima, ogledala ukrašena lišćem i raznim završecima, osim ogledala dizajniranih da izgledaju stoljećima stara, unose vizualnu eleganciju u dom.

Pottery biva zapažen i daje tihi komentar o vlasniku. Istina je da originalni dizajni i proizvodi koštaju pravo bogatstvo, ali pažljiva pretraga može donijeti čvršće i sigurnije od originalne kolekcije. Novac može kupiti set za čaj, završen u 22-karatnom zlatu iz kolekcije Imperial Hotel China. Kremasto bijelo aransko posuđe, rebraste kamene zdjele u raznim veličinama, kolekcija raznobojnog Bauer posuđa iz 1930-ih te posuđe od melamina i akrila samo su neki od izbora dostupnih u odabiru posuđa za stol.

Novcem se mogu kupiti najegzotičnije stvari na svijetu, ali će zdrav razum odlučiti o uporabnoj vrijednosti takvih stvari. Većina stvari, kupljenih danas, postajući žrtve psihološke prodaje prodavača, mogu dugoročno završiti na tavanu. Dakle, treba biti još oprezniji prije nego što potrošite bilo kakav novac na preuređenje doma.