HEKLANJE

Pronađite najbolje kreditne kartice s povratom novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ne putujete često ili vas zanimaju poklon bonovi za trgovine koje rijetko posjećujete, onda bi vam gotovina mogla biti puno privlačnija. Kreditna kartica za povrat gotovine može vratiti dio novca koji potrošite natrag u vaš novčanik.

Zvuči prilično smiješno da vam tvrtka koja izdaje kreditne kartice nudi povrat gotovine za kupnje koje obavite. Zapravo, neke ponude su prilično urnebesne. Ali odabir najboljih kreditnih kartica za povrat gotovine može biti nezgodan posao. Ali ako znate na što trebate paziti, možete trčati u banku s viškom novca u ruci.



Čitaj između redaka

Pogledajmo primjere onoga što tvrtke koje izdaju kreditne kartice često nude za povrat novca:

Prva kartica: “Zaradite cijelih 1% gotovine na kupnji na vašoj lokalnoj benzinskoj crpki.” Druga kartica: “Zaradite do 1% gotovine na kupnji na vašoj lokalnoj benzinskoj crpki.”

Ove dvije kreditne kartice s povratom gotovine nude isto, ali pogledajte ih ponovno pažljivo. Zaraditi “punih 1%” zvuči gotovo isto kao “do 1%.” Razmotrite ovu ilustraciju… ako potrošite 1000 dolara u svojoj omiljenoj trgovini, zaradit ćete 10 dolara natrag s prve kartice. Ako učinite isto s drugom karticom, vaš povrat novca mogao bi iznositi od 1 do 10 USD. Nije vam zajamčeno 10 USD. “Do 1%” može uključivati ograničenja koja zahtijevaju da dosegnete određene iznose potrošnje.

Evo još jednog primjera:

Prva kartica: “Zaradite 5% gotovine na kupnju.” Druga kartica: “Zaradite 5% povrata gotovine na sve kupnje.”

Opet, čini se da ove dvije kreditne kartice za povrat novca imaju iste uvjete povrata novca. Međutim, jedan generalizira “kupnje”, dok drugi navodi “sve kupnje”. Što bi ovo moglo značiti? Pa, izdavatelji kreditnih kartica za povrat gotovine ponekad plaćaju novac koji potrošite na bilo kojem mjestu po vašem izboru. Međutim, druge kartičarske kuće vratit će vam gotovinu samo ako kupite na određenim mjestima koja oni navedu.



Prije nego što se prijavite za bilo koju kreditnu karticu s povratom gotovine, svakako čitajte između redaka – ili prikladnije, čitajte sitna slova.

Unovčite na najboljim kreditnim karticama s povratom novca

Većina kreditnih kartica za povrat gotovine nudi stvarnu gotovinu kao nagradu za kupnju. Kada razmatrate različite ponude, budite sigurni da je ono što dobivate gotovina, a ne darovni bonovi ili bodovi koji se mogu iskoristiti samo u određenim trgovinama.



Neke kreditne kartice s povratom gotovine nude mogućnost jednog postotka koji možete zaraditi u gotovini. Drugi mogu ponuditi više od jednog. Na primjer, možete zaraditi 1% na sve kupnje, ali 2% ako ste u određenom maloprodajnom mjestu povezanom s kartičnom kućom. Dakle, ako potrošite 1000 dolara, dobit ćete natrag 10 dolara. Potrošite 1000 USD na posebnoj lokaciji i zaradite 20 USD u gotovini. Pokušajte dobiti što više novca unovčavanjem viših postotaka.

Osim toga, kreditna kartica za povrat gotovine može navesti da možete zaraditi “do” određenog iznosa ili postotka – to može značiti da nećete nužno dobiti puni povrat gotovine od 1% osim ako ne obavite veći broj kupnji. Također može postojati ograničenje iznosa koji možete dobiti natrag.

I na kraju, mnoge ponude povrata novca daju vam ograničeno vrijeme u kojem se morate kvalificirati za sve iznose povrata novca. Ako planirate iskoristiti ove ponude, pobrinite se da to učinite dobro unutar navedenog vremenskog okvira ili biste mogli izgubiti svoje pogodnosti.



Kada procjenjujete bilo koju ponudu kreditne kartice za povrat gotovine, svakako obratite pozornost na riječi koje se koriste u oglašavanju. I prije podnošenja zahtjeva za karticu, pročitajte sitna slova kako biste bili sigurni da dobivate jednu od najboljih kreditnih kartica za povrat novca.

Prednosti poslovne kartice

Puno se može reći o STAROJ posjetnici, ali jedno je sigurno da je to jedan od najraširenijih oblika poslovne promocije