HEKLANJE

Pronađite najbolju kreditnu karticu s niskom kamatnom stopom

TEMU APP 100 E KUPON

Danas na tržištu postoji mnogo različitih vrsta kreditnih kartica, a najtraženija je kreditna kartica s niskim APR-om i to s dobrim razlogom. Kreditne kartice s niskim APR-om dat će vam najniže kamatne stope tijekom cijele godine, čime ćete uštedjeti novac.

U procesu pronalaženja najbolje kreditne kartice s niskim APR-om, svakako potražite onu koja vam odgovara. Pogledajte neke od kreditnih kartica koje su u ponudi kako biste znali koje su vam dostupne. Kreditne kartice s niskim APR-om nude širok raspon dodataka uključujući sheme nagrađivanja u kojima dobivate postotak gotovine za kupnju u trgovinama mješovitom robom, knjižarama, au nekim slučajevima čak i za benzin. Vidjet ćete da se ponude povrata novca obično kreću između jedan posto i pet posto.



APR je godišnja postotna stopa. Ova stopa uzima u obzir naknade za postavljanje, kamatnu stopu i druge čimbenike uključene u ugovor zajmodavca. To je stopa koju biste bili dužni platiti tijekom razdoblja od jedne godine na svojim kreditnim karticama s niskim kamatama. To je dobro za zajmoprimca jer možete izračunati koliko ćete platiti i je li ponuđena stopa unutar vašeg proračuna. APR će varirati između zajmodavaca, ovisno o tome koliko je zajmodavac konkurentan. Zajmodavci koji žele privući nove klijente za svoje kreditne kartice s niskim APR-om mogu ponuditi najbolje početne cijene. Ako uzimate osigurani zajam uz svoju imovinu, tada se APR obično izračunava u odnosu na iznos koji posuđujete u usporedbi s vrijednošću vaše imovine. To znači da se možda nećete kvalificirati za niže cijene u ponudi. Također, ako ste u prošlosti imali poteškoća s dobivanjem kredita ili lošeg kreditnog rejtinga, malo je vjerojatno da će vam biti ponuđene kreditne kartice s niskim kamatama.

Neke kreditne kartice s niskom kamatom nude trajno nisku kamatu. Druge kreditne kartice s niskom kamatnom stopom daju vam uvodnu ponudu u kojoj dobivate nižu stopu na određeno vremensko razdoblje, možda šest do devet mjeseci. Na primjer, možete dobiti karticu sa šestomjesečnom godišnjom kamatnom stopom od 5%, a nakon toga godišnjom kamatnom stopom od 12%. To znači da će vam se prvih šest mjeseci naplaćivati samo godišnja kamata od 5% na vaš saldo ili kupnje. Međutim, sve kupnje ili stanja koja su nepodmirena nakon šest mjeseci naplatit će se po stopi od 12%.

Mnogi ljudi koriste kreditnu karticu s niskim APR-om za velike kupnje. Oni iskorištavaju nisku ponuđenu stopu, tako da mogu imati nekoliko mjeseci da otplate ostatak. Korištenje kreditnih kartica s niskim kamatama na ovaj način može vam uštedjeti prilično mnogo novca. Međutim, važno je u potpunosti pročitati i razumjeti uvjete ponuđene početne cijene. Ne želite završiti plaćajući kamate ili naknade koje ne trebate.

Najbolja ponuda koju će vam zajmodavac dati je naravno 0% godišnje, a ne samo kreditne kartice s niskim kamatama. Mnogi ovo nude samo za uvodno razdoblje. Nemojte samo uskočiti i potpisati ugovor s tvrtkom jer ona nudi 0% APR-a. Uvijek uzmite u obzir kolika će biti njihova normalna stopa. To je stopa na koju ćete plaćati kamate, tako da ne želite da trajni APR bude previsok.

Ako već imate kreditne kartice, još uvijek bi se isplatilo promijeniti kreditnu karticu s niskim APR-om. Mnogi će vam zajmodavci dopustiti prijenos salda s vaše trenutne kreditne kartice s niskim APR-om na novu karticu. Na ovaj način možete uštedjeti mnogo novca ako su stope niže nego što trenutno plaćate. Ne postoji ništa što bi vas spriječilo da se mijenjate svaki put kad vaša početna stopa za kreditne kartice s niskim kamatama bude pri kraju i vrijedi je razmotriti.

Bloganje i vlasnik tvrtke

Postoji procvat posla u slobodnom pisanju i to je u području poslovnog bloganja (b-blogging). Zašto je to tako? Kako tvrtke