HEKLANJE

7 načina da poboljšate skupe artikle na Ebayu

TEMU APP 100 E KUPON

Baš kao i svaka eBay aukcija, vi kao prodavač morate imati snažan popis s fotografijama koje privlače pažnju. Nije bitno koju vrstu objekta želite prodati. Ako potencijalni kupci vide da je dobro predstavljen na eBayu, šanse za prodaju samo se povećavaju.

1) Cijena



Uvijek odredite najniži mogući iznos koji ćete prihvatiti za svaki objekt i tu cijenu postavite kao rezervu. Neka vaša početna ponuda bude što niža. Počnete li licitaciju glupo od cijene objekta, nema sumnje da ćete izgubiti kupce. Imajte na umu da ljudi kupuju na eBayu jer tamo žele artikle dobiti vrlo jeftino. Ne treba biti raketni znanstvenik da bi se razumjela ova metoda. Upravo tako se posluje na eBayu.

2) Dostava

Kako bi svi bili zaštićeni, trebali biste inzistirati da potencijalni kupac kupi osiguranje prijevoza. Potrudite se da ovo ne bude jednostavna opcija koju treba odbaciti. Ne želite se smatrati odgovornim ako postoji problem s dostavom skupog artikla kupcu. Zaustavite se i sve dvaput pregledajte ako kupac ne želi osiguranje.

3) pakiranje predmeta

Upotrijebite značajnu količinu prostora na popisu aukcije koji objašnjava kako ćete spakirati svoj predmet i poslati ga. Ovo je od velike važnosti jer potencijalni kupac želi biti siguran da će dobiti artikal u izvrsnom stanju. Ako u svom popisu kažete da će biti isporučen u izvrsnom stanju, onda to i očekuju. Kupac koji želi skuplji artikl uvijek će razmišljati o problemima u slučaju da dobije oštećeni artikl. Morate im osigurati da će dobiti artikl na isti način na koji je predstavljen na eBayu.

4) Kvaliteta

Učinite sve što je u vašoj moći da dokažete da je vaš artikl najbolje kvalitete, odnosno originalan. Ovaj bi aspekt mogao značiti razliku između prodanog i mrtvog predmeta. Nekoliko pitanja koja si morate postaviti kao prodavaču su: je li predmet u originalnom pakiranju?, je li ispravno označen?, i ima li na artiklu ikakvih oznaka? Obavezno fotografirajte predmet pod svim kutovima unutar i izvan paketa kako biste bili sigurni da je originalan.



5) Jamstvo zadovoljstva

Ovaj savjet je još jedan od svih vremena. Obavezno dajte kupcu obavijest tipa “jamstvo zadovoljstva”. Svaki kupac koji licitira za artikl visoke cijene željet će ga moći poslati natrag u slučaju da nije zadovoljan ili ako je artikl na bilo koji način neispravan. Ako netko nije zadovoljan i pošalje vaš predmet natrag, velika je vjerojatnost da će biti pokvaren. Ovaj korak će izgraditi kredibilitet vama kao prodavaču i nadamo se da će rezultirati većom budućom prodajom.

6) Međunarodna otprema



Ako planirate slati diljem svijeta, morat ćete poduzeti posebne korake kako biste se zaštitili. Mnoge zemlje izvan Sjedinjenih Država pune su lažnih kupaca. Budite sigurni da imate osiguranje za sebe i malo istražite područje u koje ćete slati. Ako trebate pomoć s ovim dijelom, eBay će vam pružiti usluge koje će vam pomoći.

7) Escrow usluga

Uz artikl visoke cijene, uvijek biste trebali ponuditi opciju deponirane usluge. Naplatite kupcu dodatnu naknadu u slučaju da to želi. Čak i ako to ne žele, neka im bude dostupna kao opcija. Kao prodavač, već znate da je predmet legitiman; međutim, potencijalni kupac nije tako siguran.



Prednosti e-knjiga

Internet nam je donio mnoge sjajne stvari, uključujući strujanje glazbe, online kupovinu, elektroničko plaćanje računa i mnoge druge korisne aplikacije.

Lijepe oči

Oči se nazivaju prozorima duše zbog toga koliko komuniciraju. Oči vašem licu daju energiju i individualnost. Ne moraju biti određene

3 alata za affiliate marketing

Izraz affiliate marketing koristi se za opisivanje ugovora o oglašavanju između vlasnika web stranice i trgovca. Ako ste istraživali mogućnosti