HEKLANJE

Saznajte više o Visa kreditnoj kartici

TEMU APP 100 E KUPON

Danas kada je sve dostupno samo jednim klikom, posjedovanje jedne ili dvije kreditne kartice nije poznato. Plastične kartice zamijenile su papirni novac. Zašto je to vrlo povoljno! Ne morate se brinuti da ćete ostati bez gotovine svaki put kada idete u kupovinu. Trošenje vremena na brojanje novčića ili sitniša više nije problem. Kreditne kartice olakšale su život svakom potrošaču.

Visa je najčešća kreditna kartica na tržištu s više od milijardu korisnika. To je također prva kreditna kartica poznata svima od svog debija 1976. godine.



Što možete učiniti sa svojom Visa kreditnom karticom?

1. Platite svoje poreze. Stajanju u redu za plaćanje poreza odavno je kraj. Sada možete platiti porez koristeći Visa kreditnu karticu.

2. Plaćajte svoje račune. Sada ne morate dolaziti do centara za naplatu kako biste platili svoje račune. Plaćanje je udaljeno telefonskim pozivom vašom Visa kreditnom karticom.

3. Donirajte u dobrotvorne svrhe. Osjećate se velikodušno? Dajte svoj udio potrebitima koristeći Visu i osjećajte se sjajno uz pomoć koju ste pružili.

4. Putujte s Visom. Platite svoje zrakoplovne karte i ostale potrebe dok ste odsutni na odmor. Putovanje nikada nije bilo ovako zabavno korištenjem Vise s Visa putničkim čekom, Visa putnim novcem, pa čak i Visa konverterom valuta.

Sada kada znate što možete učiniti s Visa kreditnom karticom, vrijeme je da je nabavite. Ali prvo, da vidimo koja bi visa kreditna kartica najbolje odgovarala vašim potrebama.

1. Visa Classic. Ova vrsta kreditne kartice najprikladnija je za početnike. To je put za izgradnju dobre kreditne povijesti.



2. Visa Gold. Ovo je kartica stvorena da zadovolji vaše potrebe. Ovo je za vlasnike koji imaju dobru kreditnu povijest.

3. Studentska viza. Ova se kartica nudi studentima. Uključuje posebne popuste za knjige i računala kada koristite karticu za kupnju.

Sada kada ste opremljeni osnovama o svojoj Visa kreditnoj kartici, vrijeme je da saznate nešto više o tome što Visa nudi.



Nema zadovoljstva kao što je darivanje. Visa nudi Visa Gift Card. Ovo je prepaid debitna kartica savršena za rođendanske darove i druge prigode.

Naučite svoje tinejdžere kako da mudro troše svoj novac uz Visa Buxx. Ovo je prepaid kartica za tinejdžere koju mogu puniti njihovi roditelji.

Uživajte u svom odmoru iz snova bez brige. Neka se Visa TravelMoney pobrine za vaše potrebe kupnje dok ste na odmoru.