HEKLANJE

Pronađite svoje najbolje studentske kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Normalno je da studenti dobiju kreditnu karticu. To je postao jesenji ritual. Roditelji bi trebali biti oprezni u raspravi o važnosti i odgovornostima koje idu uz posjedovanje kreditne kartice prije nego što učenici ikada napuste dom. Nemojte me krivo shvatiti, mislim da je sjajna ideja da učenici imaju vlastitu kreditnu karticu kada idu u školu, ali je izuzetno važno da dobiju pravu karticu i da je koriste mudro.

Svatko zna da su najbolje studentske kreditne kartice one koje imaju niske limite potrošnje. Kreditna kartica s visokim limitom dana studentu mogla bi biti recept za katastrofu. Studentima treba jasno dati do znanja da je njihova kreditna kartica samo za hitnu upotrebu, osim ako ne žele dobiti posao i platiti bilo koji od troškova koji se na njoj prave. To zvuči kao dobra ideja, ali vjerojatno nije baš realno.



Kada pronalazite najbolje studentske kreditne kartice, imperativ je tražiti najniže kamatne stope koje možete pronaći. Ovo je doista očito, ali svejedno treba reći. Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice nudit će 0% teaser stope za prvih šest mjeseci. Čuvajte se ovih stopa jer ih često prate pretjerano visoke kamatne stope i tada ste zapeli. Zasigurno nije neuobičajeno da studenti nose vage dulje od šest mjeseci, stoga predlažem da izbjegavate ovu opciju. Skoro sve studentske kreditne kartice nude neku vrstu poticaja kao što su nagradni bodovi ili poticaji za povrat novca. To se radi iz očitih razloga. Od kojih je najčešći navesti vlasnika kartice da je koristi češće. Sve u svemu, prilično je dobar posao primati nagrade za troškove kreditne kartice sve dok imate na umu da to nije besplatan novac. Shvaćali to ili ne, te bodove ste već platili.

Studenti imaju opciju upravljanja svojim računom na mreži, što je odlična značajka za studente. Za početak, gotovo svaki student ima pristup Internetu i može lako pristupiti izvodima svoje kreditne kartice. Drugi veliki razlog za to je taj što roditelji također mogu pratiti aktivnost na kartici čak i ako su tisućama milja daleko. Ova vrsta odgovornosti za dojmljive mlade studente izvrstan je način da ih spriječite da upadnu u nevolje. Također sprječava roditelje da zaglave plaćajući djeci velike račune kreditnim karticama.

Za studentsku kreditnu karticu važno je da imaju značajku izgubljene ili ukradene kartice koja jamči zaštitu od neovlaštenih aktivnosti. Suočimo se s tim, ponekad djeca nisu toliko odgovorna koliko bismo željeli da jesu. Ova zaštita uvelike olakšava roditelje kada svom učeniku daju kreditnu karticu.

Unovčite kreditnim karticama

Što je kreditna kartica za povrat novca? Kreditna kartica s povratom gotovine daje godišnje rabate ili vraća novac vlasniku kartice

Solarni fotonaponski sustavi

Za ugradnju fotonaponskih sustava od 10 kw potrebno je oko 160 m2 krova istok-zapad ili 80m2 juga. Ugradnja solarne elektrane