HEKLANJE

Propecia – kraljica tretmana protiv gubitka kose

TEMU APP 100 E KUPON

Propecia možda zvuči kao otmjeno ime za djevojke, ali kada se radi o gubitku kose, ona je definitivno kraljica lijekova za obnovu kose. Od svih proizvoda protiv gubitka kose na tržištu postoje samo dva lijeka koja je odobrila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) kao klinički dokazano da potiču rast kose i ponovni rast kose, dok istovremeno poništavaju ćelavost.

Finasteride ili Propecia je jedan, a Minoxidil (Rogaine ili Foam Rogaine) je drugi i to su jedini lijekovi koje je FDA odobrila i to tek nakon vrlo opsežnih kliničkih ispitivanja.



Što je ćelavost?

Ćelavost i gubitak kose uzrokuje testosteron, a posebno njegova verzija poznata kao dihidrotestosteron ili DHT, muški hormon zbog kojeg izgledamo i zvučimo kao muškarci.

Problem s testosteronom i DHT-om je u tome što nakon što postanemo odrasli oni počinju imati vrlo različite učinke na naše tijelo.

Možda ćete početi primjećivati da vam dlake rastu iz nosa ili iz ušiju – nemamo pojma zašto se to događa, ali isto tako znamo da počinje ispadanje kose i na glavi i jednostavno ne prihvaćamo sva aerodinamička objašnjenja koja nastavi dolaziti prema nama.

DHT počinje sužavati dotok krvi u vaše folikule i to se u početku počinje prikazivati kao stanjivanje kose što dovodi do ćelavosti. Ako ne počnete s lijekom za gubitak kose ubrzo nakon što nastupi ćelavost, tada ćete moći dobiti malo kose samo ako odete na presađivanje kose.

Transplantacija kose je prilično drastičan i skup način zamjene kose i bolje je pozabaviti se problemom prije nego što dođe do te točke. Borba protiv gubitka kose čim počne najbolji je način rješavanja ćelavosti – zapamtite da je uvreda u ovom slučaju najbolji oblik obrane!

Uđite u Propeciju – od nje će vam se dići kosa na glavi!



Propecia rješava gubitak kose izravnim djelovanjem na razinu DHT-a u vašem tijelu.

Snižavanjem razine DHT-a ostavlja manje napada na vaše folikule i tako oni dulje ostaju zdraviji.

Propecia ipak ne čini samo to – Propecia aktivno djeluje na sprječavanje vezivanja DHT-a za folikule i gušenja protoka krvi.



Kako mogu kupiti Propeciju?

Prije nego što se dočepate jednog od najpopularnijih tretmana za gubitak kose, morat ćete zatražiti liječnika da vam prepiše Propeciju.

Propeciu možete naručiti lako i jednostavno putem interneta ili u svojoj lokalnoj ljekarni, ali naći ćete je jeftiniju online nego u gradu.



Kako da uzmem Propeciju?

Propecia je samo jedna jednostavna tableta koja se uzima svaki dan. Vaš liječnik će vam propisati dozu koja vam odgovara.

Često će vam se preporučiti korištenje medicinskog šampona kao što je Nizoral kako bi vaše vlasište i kosa bili u najboljem stanju.

Osim toga, nema se što više reći – tako je jednostavno!

Koliko je Propecia sigurna?

Zaključak, Propecia je sigurna! Ima potencijal za jednu veliku nuspojavu i morate odlučiti jeste li spremni riskirati tu nuspojavu. A ta nuspojava je mogući gubitak libida. Da, potencijalno biste mogli izgubiti interes za seks i možda imati problema s postizanjem ili održavanjem erekcije.

Dakle, ako vam ta posebno velika nuspojava nije problem, onda bi Propecia mogla biti za vas.

Propecia je prošla petogodišnji klinički program kako bi se ispitalo koliko je učinkovita u obnavljanju kose. Ne samo da je rigorozno testiran kako bi se vidjelo koje su nuspojave, već je i savršeno siguran kada se koristi prema uputama, s prethodno spomenutom jednom nuspojavom.

Zapamtite, Propecia je samo jedan od dva lijeka koje je FDA odobrila ne samo za učinkovito liječenje gubitka kose, već i zato što je sigurna za upotrebu. Ako želite vidjeti koliko je to velika stvar, samo pogledajte sve tretmane za gubitak kose koji su vani i zapitajte se zašto su samo dva odobrena od FDA!

Kada bih trebao početi uzimati Propeciju?

Zlatno pravilo je da što prije počnete liječiti stanje gubitka kose, rezultati će biti brži i bolji.

Propecia je klinički ispitana i dokazano pomaže u regeneraciji kose na ćelavim dijelovima na glavi i to je veliki, veliki korak naprijed u usporedbi s drugim tretmanima za kosu.

Vidjet ćete da Propecia nije samo jednostavna za korištenje i vrlo učinkovita, već i vrlo isplativa. Mnogi ljudi troše tisuće dolara na tretmane za kosu koji jednostavno ne djeluju. Budući da Propecia ima odobrenje FDA, znate da nije samo sigurna, već i da djeluje!

Isprobala sam gomilu proizvoda protiv gubitka kose i recenzirala sam ih na svojoj stranici. Možete učiti iz mojih grešaka. Želite li vidjeti što sada koristim? Savjet: nije ono što mislite. Posjetite moju web stranicu kako biste saznali više – postoji mnoštvo informacija o svakom zamislivom tretmanu protiv gubitka kose.

Velika rasprava o implantatima

Prsni implantati popularno su područje plastične kirurgije. To nas vodi do rasprave o vrsti implantata koji su najbolji i ulozi

Danijel Damjanović – PAS –

prvi službeni spot s albuma “S TOBOM BITI”. Snimio ROSE-ART, hvala svima na sudjelovanju!!! Prvi singl kantautorskog albuma “S tobom