HEKLANJE

Nepravilnost menstruacije tijekom pandemijskog razdoblja

TEMU APP 100 E KUPON

“Jedan od problema s kojim se susreće tijekom razdoblja pandemije su menstrualne nepravilnosti. Uzroci menstrualnih nepravilnosti i što se može učiniti?
Stres je glavni uzrok menstrualnih nepravilnosti.
Zajedno s pandemijskim uvjetima, u tijeku života dogodile su se mnoge promjene. Neaktivnost, dugo radno vrijeme i stres samo su neki od njih. Posebno visoka razina stresa predstavlja veliku prijetnju menstrualnom ciklusu. To je zato što stres podiže razinu kortizola u našem tijelu. Rast razine kortizola uzrokuje hormonalne nepravilnosti.
Nepravilnosti menstruacije koje se dogode tijekom razdoblja pandemije trebaju se držati pod kontrolom. Ako se nastavi dulje vrijeme, treba se obratiti liječniku specijalistu.
Drugi razlog redovitosti menstruacije je promjena u razini hormona nadbubrežne žlijezde i štitnjače zbog stresa. Regularizacija sna pruža podršku u tom pogledu.
Menstrualni ciklus svake žene je različit. Ali idealno je 28 dana u prosjeku za menstrualni ciklus. Normalno je da ovo razdoblje bude 7 dana kraće ili 7 dana duže. Menstruacija i krvarenje u razdobljima kraćim od 21 dana ili duljim od 35 dana, a manje ili više krvarenja tijekom menstruacije su menstrualne nepravilnosti. Neredovito razdoblje Čak i ako je problem uzrokovan stresom, ako se dugo ne liječi, on postaje trajan i negativno utječe na život osobe.
Uz stres, razlozi za kašnjenje menstruacije uključuju; Postoje razne bolesti, napreduje dob, pretjerani sportovi, česti debljanje i proces gubitka. Neredoviti menstrualni ciklusi kod žena uzrokuju povećani stres, edeme i nemir.
Jednostavne metode koje se mogu primijeniti kod kuće
Ako je problem s menstrualnom nepravilnošću uzrokovan stresom, postupak možete olakšati zahvaljujući mjerama koje se mogu poduzeti kod kuće. Međutim, ako se nepravilnost nastavi, treba se obratiti liječniku specijalistu.
Jednostavne metode koje se mogu primijeniti kod kuće su;
određivanje obrazaca spavanja
Bavite se jogom ili vježbama disanja
Korištenje mirisa aromaterapije
Konzumiranje biljnih čajeva s umirujućim i umirujućim svojstvima
rutina zdrave prehrane
Redovita vježba ili jednostavne vježbe istezanja

Analizirajući spoj Komisije

Commission Junction jedna je od 800 funti gorila affiliate marketinga. CJ je dio javnog ValueClick-a, koji je prošle godine zaradio