HEKLANJE

Prosječan kreditni rezultat – važan je kod posuđivanja

TEMU APP 100 E KUPON

Prosječna kreditna ocjena je ocjena koju 3 glavna kreditna ureda dodjeljuju vašem kreditnom izvješću. Temelji se na vašim navikama posuđivanja i otplate i ovisi o tome koliko novca dugujete i koliko ste puta podnijeli zahtjev za kredit. Ako imate nizak kreditni rezultat, postoje načini da ga poboljšate. Općenito, prosječni kreditni rezultat vjerovnicima govori da ste za njih dobar rizik da vam posude novac.

Izračunavanje kreditnog rezultata znanstveni je proces koji koriste Experian, Trans Union i Equifax i svaki od njih ima svoj jedinstveni sustav. Raspon kreditne sposobnosti je između 375 i 900, pri čemu je prosječna kreditna ocjena oko 600. Kako biste saznali koliki je vaš kreditni rezultat, trebate zatražiti besplatnu kopiju svog kreditnog izvješća. To će vam dati ideju o tome što vjerovnici vide kada provjeravaju vašu kreditnu sposobnost.



Ako ustanovite da je vaša prosječna kreditna ocjena ispod 500, tada ste u donjem dijelu raspona kreditne sposobnosti. To također znači da morate poduzeti korake prema poboljšanju kreditnih rezultata. Na primjer, ako planirate tražiti zajam za novi automobil u sljedećoj godini, trebali biste početi sada tako što ćete se marljivo potruditi platiti sve svoje račune na vrijeme. Ako podnesete zahtjev za zajam, čak i ako ste prihvaćeni na temelju svoje zarade, svaka osoba koja traži vašu kreditnu sposobnost pojavljuje se u vašem kreditnom izvješću. To odvraća neke vjerovnike jer misle da ste kompulzivni zajmoprimac.

Što je vaš kreditni rezultat viši, veće su šanse da vam se odobri kredit. Zbog toga biste uvijek trebali znati što vaše kreditno izvješće govori o vama i koja je vaša prosječna kreditna ocjena. Raspon kreditnih bodova u koji spadate ne samo da određuje hoćete li dobiti zajam, već također određuje i kamatnu stopu koju morate platiti. Kada shvatite što vjerovnici traže, možete raditi na poboljšanju kreditnih rezultata. Kada je vaš prosječni kreditni rezultat dobar, uštedjet ćete novac u kamatama koje se naplaćuju na zajam.

Prosječna kreditna ocjena je u redu, iako uvijek možete bolje.

Prednosti namjenskog poslužitelja

Mnoga su web-mjesta smještena na zajedničkom poslužitelju za web-hosting. Glavni razlog je trošak. Zajednički web hosting poslužitelj košta znatno manje