HEKLANJE

Qantas American Express Ultimate kreditna kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Kada je riječ o kreditnim karticama i rješenjima za plaćanje, sigurno postoji svijet mogućnosti. Postoji niz ‘globalnih’ kreditnih kartica na tržištu, ali mnoge ne uspijevaju kombinirati svjetske značajke koje su dostupne na drugim konkurentskim karticama. Globalna upotreba iznimno je važna za mnoge potrošače u povezanijem svijetu. Kreditna kartica Qantas American Express Ultimate jedna je od takvih kreditnih kartica koja kombinira korištenje diljem svijeta s aktivnostima temeljenim na potrošačima.

U doba kada se putovanja veličaju, postoji samo nekoliko kartica koje se mogu mjeriti s prednostima putovanja koje nudi Qantas Ultimate kartica. Qantas American Express daje 1,5% povrata na potrošeni novac; što znači da ćete za svaki dolar koji potrošite dobiti 1˝ natrag u putnim nagradama. Ovih 1˝ bodova može se koristiti u kombinaciji s miljama čestih letača, može se koristiti za unutarnje putovanje ili čak koristiti za druge luksuzne putne uvjete. Qantas American Express Ultimate kreditna kartica također nudi dodatni bod za svaki dolar potrošen na mnoštvo usluga u Australiji. Obratite se službi za korisnike kako biste vidjeli potpuni popis Qantasovih servisnih partnera. Također možete zaraditi još jedan bod ako koristite svoju Qantas karticu za kupnju nečega od jednog od American ili Qantas Express bonus partnera.



Zašto su nagrade za putovanja toliko važne australskim potrošačima? Australski potrošači, baš kao i ‘normalni’ ljudi u većini drugih zemalja, vole putovati. Putovanja donose slobodu i luksuz, a kreditna kartica koja to čini jeftinijim važan je izbor.

Qantas American Express pruža vlasnicima kartica priliku da maksimiziraju svoje bodovne vrijednosti po cijeni koja je za njih minimalna. Dok se većina kartica zaustavlja na 1 ili 1,5 bodova po dolaru, kreditna kartica Qantas ponudit će do 3,5 bodova po potrošenom dolaru. Još jedan bonus je da bodovi nikada ne istječu i nema ograničenja u tome koliko ih možete zaraditi. Umjesto da budete isključeni na 300 bodova ili 5000 bodova, možete zarađivati i zarađivati sve dok više ne budete mogli zarađivati.

Što će još kreditna kartica temeljena na nagradi kao što je Qantas American Express Ultimate ponuditi vlasniku kartice? Evo nekoliko bonus značajki koje biste trebali očekivati: Internet bankarstvo, najmanje 30 dana bez kamata na kupnje, dodatne kartice bez troškova i bonus domaći let uz određene kupnje.

Qantas American Express kreditna kartica jedna je od australskih financijskih opcija koje se prodaju i dobro funkcioniraju u smislu nagrada, putovanja i pogodnosti.

Ljepota tijela

Pravilno njegovanje kože, korištenje odgovarajuće šminke, kombiniranje odjeće u stilu koji vama odgovara- sve to pomaže da izgledate mlado i