HEKLANJE

Raščlanjivanje i analiza vašeg dizajna

TEMU APP 100 E KUPON

Ono što grafički dizajner obično radi je miješanje svih osnovnih sastojaka kako bi odražavali određeno raspoloženje ili stil u bilo kojem oglasu za ispis u boji koji kreiraju. Fontovi, grafičke slike, dizajn kao i boja – svi ovi elementi kombinirani su kako bi se dobio oglas koji će zasigurno privući pozornost vaših ciljanih čitatelja.

I sve se svodi na ono što vaši čitatelji osjećaju i kažu o vašem oglasu. Sve je u njihovoj reakciji i dojmu na stil koji ste odabrali za svoj oglas, kao i na način na koji ste im prenijeli svoju poruku.



To je vaša dizajnerska paleta – gdje u potpunosti miješate svoje elemente kako biste privukli čitatelje u svoj oglas. To može biti suptilan tip kod kojeg su vaši čitatelji privučeni vašim dizajnom bez ikakvog napora. Dizajn je toliko jednostavan i suptilan da vaši čitatelji neće ni shvatiti da su već zainteresirani za vaš oglas. Drugi, agresivniji tip, očitiji je jer dizajn obično usmjerava vašu pozornost na ključnu poruku. Ne postoji ništa što bi odvratilo ili zbunilo vaše čitatelje od onoga što je zaista važno, a to je vaša poruka.

Ako odlučite primijeniti agresivniji stil u svom dizajnu, prije svega morate osigurati font koji je “čist, čitljiv i tihe snage”, kao što bi drugi dizajner predložio. To znači da vaš izbor fonta učinkovito obavlja svoj posao, a opet ne zasjenjuje sve ostale elemente u vašem oglasu. I zapamtite da kada želite staviti mnogo informacija u svoju kampanju ispisa u boji, svakako uključite prepoznatljiv tip slova koji je neutralan jer lako spakira vaše detalje u malom prostoru bez da izgleda prometno i neuredno.

Što se tiče vaših boja, postavljanjem ograničenja na vašu upotrebu osigurat ćete suptilnost svog dizajna i privući pozornost čitatelja na ideje i koncepte koje biste željeli istaknuti. To se posebno odnosi na vaše fotografije. Ako želite pokazati određeni koncept na tome, bolje je da ograničite upotrebu boja.

Vaše fotografije i slike također pružaju vašim čitateljima ideju koju želite prenijeti. Ovisno o različitim čimbenicima dizajna kao što su slojevitost, neprozirnost i prozirnost, možete učiniti da vaše slike izgledaju dramatičnije i upečatljivije.

Zaključak je da tu dodatnu pozornost posvetite detaljima svog dizajna. Nije važno želite li to suptilno ili izravno. Ono što bi vaš oglas učinilo učinkovitim su značajke i čimbenici koje dodajete u svoju veličinu, boju, u svoj izbor slike i fotografije, i tako dalje.

Aukcije nisu samo teške priče

Ako provedete neko vrijeme u ruralnoj Americi, vjerojatno ćete vidjeti znakove koji pokazuju da je aukcija planirana. U nekim slučajevima