HEKLANJE

Razumijevanje početnih stopa od 0% za kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Baš kao što postoji mnogo okusa za sladoled ili veliki broj žanrova u glazbi i knjigama, postoji i mnogo vrsta koje možete izabrati kada su u pitanju kreditne kartice. A budući da se kreditnim karticama radi o novcu i financijama, i najmanja varijacija može značiti puno razlika u smislu udobnosti života.

U osnovi, međutim, postoje samo dvije osnovne klasifikacije kreditnih kartica: vrsta kreditne kartice s nagradom i vrsta kreditne kartice bez nagrade. Ali što mislite da je najbolje za vas? Pa, definicija svake vrste trebala bi vam dati naznaku ako još uvijek niste sigurni koju vrstu kreditne kartice želite posjedovati.



Nagradna vrsta kredita omogućuje vam da zaradite nagradne bodove svaki put kada koristite svoju kreditnu karticu. Što više novca potrošite koristeći svoju nagradnu kreditnu karticu, to ćete više bodova zaraditi. S nagradnim bodovima koje zaradite možete iskoristiti sve vrste nagrada. Međutim, loša strana nagrađivanja vrsta kreditnih kartica su visoke kamatne stope koje vam naplaćuju.

S druge strane, postoji ono što biste nazvali nenagradnom vrstom kreditnih kartica. Kreditne kartice bez nagrađivanja očito vam ne nude priliku zaraditi bonus ili nagradne bodove. Ali oni ipak naplaćuju vlasniku kreditne kartice vrlo niske kamatne stope. Jedna posebna vrsta nenagradne kreditne kartice trebala bi biti u središtu našeg današnjeg članka, a to je kreditna kartica koja nudi početne stope od 0%.

Sad, sad, sad, nemojte se zaslijepiti činjenicom da uz pojam kreditne kartice postoje riječi “nula posto” (0%) jer nije sve onako kako se čini! Ne kažem da je kreditna kartica s početnom stopom od 0% prokletstvo – ili blagoslov – prikriveno, već samo da prvo trebate znati u što se upuštate prije donošenja bilo kakve odluke koja bi mogla utjecati na vaš život.

Kreditna kartica s početnom stopom od 0% u osnovi vam omogućuje uživanje u kamatnoj stopi od nula posto u određenom vremenskom razdoblju. Duljina tog razdoblja kamata od 0% varira i ovisi o kartičarskoj kući kojoj se namjeravate obratiti. Ali nakon što razdoblje ili promocija istekne, vratit ćete se na uobičajene cijene i to su cijene koje biste trebali početi uspoređivati.

Ako i kada se odlučite za kreditnu karticu s početnom stopom od 0%, samo ne zaboravite pitati koje bi stope bile nakon isteka promotivnog razdoblja!

Alternativne marketinške strategije

Internetski marketing postao je oštra konkurencija. Marketinški stručnjaci pokušavaju razotkriti i dešifrirati online marketing kako bi uspjeli. Neki tvrde da