HEKLANJE

Alternativne marketinške strategije

TEMU APP 100 E KUPON

Internetski marketing postao je oštra konkurencija. Marketinški stručnjaci pokušavaju razotkriti i dešifrirati online marketing kako bi uspjeli. Neki tvrde da ne bi trebalo praviti razliku između tradicionalnog (off-line) marketinga i internetskog marketinga. Drugi smatraju da koncepti primijenjeni na naručivanje putem pošte dobro funkcioniraju na webu, dok treći tvrde da je internetski marketing posebna vrsta i da ono što funkcionira u jednoj areni ne mora funkcionirati u drugoj. Dok neke standardne prakse kao što je “iznad” preloma, vrijede i za tiskanu i za online kopiju, rijetko ćete vidjeti tiskano lice na webu isto kao u tiskanim oglasima. Bez obzira na to, postoje tradicionalni oblici oglašavanja koji su održivi i imaju smisla za korištenje na webu, ali mnogi trgovci nemaju.

Ove podcijenjene marketinške prilike nisu sveobuhvatne, već su sjajni dopunski kanali koji nadopunjuju snažne online marketinške kampanje.



Vodiči za kupce
Mnogi tiskani časopisi nude besplatne popise u vodičima za kupce. Vodiči za kupce obično imaju dugi rok trajanja i smatraju se izvorom proizvoda, što znači da su jedno od prvih mjesta na koje potrošači gledaju kada žele kupiti artikl. Časopisi često uključuju recenzije proizvoda ili sponzorirani plasman u vodiču za kupce. Obično je standardni popis besplatan, ali opcionalno prodavači mogu povećati svoju izloženost dodavanjem unosa u dodatne kategorije uz nominalnu naknadu. Bez obzira na to, besplatni oglasi imaju veliku vrijednost i vrijedni su traženja.

Recenzije proizvoda
Nepristran pregled iz vjerodostojnog izvora može potaknuti zanimanje za proizvod. Neovisna recenzija vašeg proizvoda ili usluge treće strane smatra se izglasavanjem povjerenja. Pozovite izdavače ili čak blogere da recenziraju vaš proizvod ili uslugu.

Kada tražite recenziju, pravilan je mrežni bonton da recenzentu uvijek date besplatan proizvod za procjenu. Nakon recenzije, svakako zahvalite recenzentu i, ako je potrebno, povežite dovršenu recenziju.

Forumi/Volontiranje u zajednicama
Ponudom svog vremena i stručnosti uspostavit ćete stručnost i znanje u određenoj industriji. Sudionici koji sudjeluju na forumima imaju istinski interes i odlična su ciljana publika. Objavljivanje korisnih informacija umjesto očiglednih reklama proizvoda poboljšat će imidž.

Distribucija članka
Pisanje kvalitetnih informativnih i edukativnih članaka također će uspostaviti stručnost. Članci također educiraju korisnike o srodnim proizvodima ili uslugama. Općenito obrazovani korisnici zahtijevaju manje tehničke pomoći i lakša im je prodaja jer razumiju kako će im ljudi ili služba pomoći.

RSS kanali
Omogućite sadržaj u RSS feedu. Dok RSS postaje vrlo popularan, još uvijek postoji niz industrija i sektora u kojima je vrlo malo sadržaja dostupno putem RSS feedova. Postavljanje kvalitetnog sadržaja u RSS feed i “rano pojavljivanje na tržištu” pomoći će vašoj tvrtki da zablista.

Kada se mala poduzeća natječu s velikim poduzećima, postoji niz područja u kojima se mogu učinkovito natjecati. Kako se sve više tvrtki okreće webu kao modelu oglašavanja, važno je da se trgovci i tvrtke definiraju tako da si daju svaku priliku da budu pronađeni. Korištenje podcijenjenih marketinških prilika odvojit će online uspjehe od neuspjeha.



Dozvole:
Dopuštenja i obavijest o korištenju nisu potrebna.

Internet kupovina

Dok za jedne internet kupovina predstavlja nešto zastrašujuće, nepoznato u to vrijeme drugi uživaju u blagodatima kupovanja od kuće. Kupovina