HEKLANJE

Savjeti za uštedu dolara pri sljedećem najmu automobila

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan od najvećih troškova odmora je najam automobila. U nastavku je nekoliko prijedloga o tome kako možete uštedjeti novac na svom sljedećem najmu automobila.

Ako letite na svoje odredište za odmor i rezervirali ste let putem interneta ili putem putničke agencije, vrlo je vjerojatno da možete dobiti popust na svoj najam automobila ako ga rezervirate kao dio paketa. Većina tvrtki za iznajmljivanje automobila surađuje s barem jednom zračnom kompanijom kako bi osigurali milje za česte letove ili druge vrste nagrada kada unajmite automobil. Osim toga, mnoge zrakoplovne tvrtke nude programe poticaja i bonusa u kojima dobivate dodatne milje ili dodatni kredit, stoga se svakako raspitajte o tim programima prilikom rezervacije.



Kada birate automobil za najam, kompaktni ili subkompaktni ekonomični automobil obično je jeftiniji od limuzine ili monovolumena pune veličine. Stoga odabirom ekonomičnog ne samo da ćete biti jeftiniji, već ćete također dobiti bolju kilometražu goriva čime ćete uštedjeti na troškovima goriva.

Ako trebate veliku limuzinu, SUV ili monovolumen za udobnost svoje obitelji, vrijedno je vašeg vremena za kupovinu. Obično postoji velika potražnja za ovim tipovima vozila, a samim time i veća cijena. Web stranice povezane s putovanjima dobro su mjesto za početak istraživanja kako biste se upoznali s prosječnom cijenom u području vašeg odmora.

Trajanje najma također će utjecati na cijenu. Tjedni najam obično je daleko jeftiniji od dnevne cijene raspoređene na tjedan dana. Stoga, ako planirate godišnji odmor tjedan ili više, svakako se raspitajte o posebnim cijenama. Ako idete na vikend odmor, mnoge tvrtke nude posebne vikend ponude za određene marke i modele svojih automobila.

Osim toga, brojne nacionalne automobilske tvrtke i lokalne manje tvrtke iznajmljuju svoje rabljene automobile za puno manje od novog automobila iz agencije za iznajmljivanje. U većini slučajeva ti su automobili stari samo nekoliko godina i pružaju jednaku zaštitu kao novi automobil.

Za poslovne putnike, pridruživanje klubu čestih iznajmljivača ili svaki put korištenje iste tvrtke za iznajmljivanje automobila odličan je način da dobijete posebne kupone i vrlo dobre ponude koje biste mogli iskoristiti za obiteljski odmor.

Većina ljudi kupuje osiguranje automobila od agencije za iznajmljivanje. Obično to nije potrebno. Ako ste unajmljeni automobil kupili putem kreditne kartice, možda već imate pokriće kao dio plana kreditne kartice. Osim toga, kao vlasnik automobila, osiguranje automobila može pokriti automobile za iznajmljivanje. Stoga je potrebno da provjerite svoj plan kreditne kartice i osiguranje automobila, ako ste pokriveni, tada kupnja osiguranja od agencije za iznajmljivanje automobila nije potrebna.

Pogodnost isteklih domena

Kada kreirate tvrtku ili novu web stranicu na internetu, kao što vjerojatno znate trebat će vam naziv domene. Ovo je