HEKLANJE

Način za izbjegavanje krađe identiteta u stvarnom vremenu

TEMU APP 100 E KUPON

Kako kradljivci identiteta postaju sve veća prijetnja pojedincima i poduzećima, mnogi ljudi požele da imaju nekoga ili nešto nad čime mogu paziti i čuvati njihove vrijedne financijske podatke.

Iako si većina potrošača ne može priuštiti financijskog tjelohranitelja, mnogi iskorištavaju uslugu upravljanja identitetom u stvarnom vremenu koja potencijalno može spriječiti zločine vezane uz identitet.



Smatram da je jedna usluga, Identity Sweep, razvijena s MyPublic Info (MyPublicInfo.com) i Affinion Group (www.afiniongroup .com), vodećim u nadzoru kredita i krađi identiteta, proaktivnija od bilo koje druge. To bi mogla biti potrošačeva najbolja prilika da izbjegne kriminalno zlostavljanje povezano s identitetom. Identity Sweep štiti identitet potrošača na tri načina:

1. Uključuje vodeću tehnologiju za otkrivanje prijevare identiteta koja skenira milijarde javnih zapisa u potrazi za sumnjivim aktivnostima povezanim s prijevarom identiteta, uključujući pokušaje stvaranja sintetičkog identiteta. Usluga analizira sumnjivu aktivnost kako bi dala ocjenu rizika.

2. Pretražuje internetske news grupe, tražilice, blogove i stotine tisuća chat soba i web stranica u potrazi za osobnim i financijskim informacijama. Trenutačno obavještava potrošače e-poštom o svakoj sumnjivoj aktivnosti u vezi s njihovim osobnim podacima prije nego što kupac postane žrtva. Ova tehnologija radi brže od usluga nadzora kreditnih kartica i kreditnih ureda.

3. Skenira mrežne imenike koji navode informacije o potrošaču i zahtijeva uklanjanje tih informacija kako bi spriječio zlouporabu od strane telemarketera i kradljivaca identiteta.

Problem izgriženih noktiju

Najčešći problem kod djece su izgriženi nokti no djeci je vrlo teško objasniti kako da to prestanu raditi. Do većih

Što je epilacija

Jeste li se zapitali koliko različitih vrsta uklanjanja dlačica danas postoji? Jeste li se osjećali zbunjeni svim različitim izrazima koji