HEKLANJE

Pogodnost isteklih domena

TEMU APP 100 E KUPON

Kada kreirate tvrtku ili novu web stranicu na internetu, kao što vjerojatno znate trebat će vam naziv domene. Ovo je naravno očito za bilo koje internetsko poslovanje, bez imena domene nećete imati web stranicu, kraj priče. Ako ste novi u svijetu internetskog poslovanja (gdje ste bili?), možda nećete shvatiti važnost SEO taktike. SEO taktika, ako se izvede ispravno, osmišljena je da vam pruži prednost u rangu tražilice. Naravno, možda sjedite tamo i pitate se: “O čemu, za ime svijeta, pričaš”.

Pa, sve ovo vodi do naslova članka i odgovorit će na pitanje koja je “prednost isteklih domena”. Vidite kada je domenu koristila druga osoba i ta osoba dopusti da domena istekne bez obnove, naziv domene se vraća u skup “domena za prodaju”. Ovdje se počinju pokazivati prednosti, baš kao i novi naziv domene, naziv domene kojoj je istekao rok važenja dostupan je svima koji ga žele kupiti. Koja je razlika između novog i isteklog naziva domene? Jednostavno, isteklo ime domene već je korišteno. To znači da je prethodni vlastiti vjerojatno uložio puno truda i vremena, da ne spominjemo novac u promociju tog naziva domene.



Nadalje, to znači da je istekla domena vjerojatno svuda po internetu, s mnoštvom povratnih poveznica. Razmislite o tome, preuzimanje istekle domene znači manje posla za vas i više vremena za druga, važnija pitanja. Imat ćete priliku iskoristiti posao koji je netko drugi već obavio. Istekla domena već bi mogla biti navedena na mnogim tražilicama, forumima, direktorijima i velikom broju drugih web stranica na kojima se već nalazi ova poveznica.

Što to znači? Budući da je prethodni vlasnik već obavio većinu posla, vama ostaje manje posla. Promet specifičan za tu isteklu domenu sada postaje vaš promet, što dovodi do vaše prodaje i naposljetku do vašeg prihoda. Sve to zato što je netko drugi već bio ljubazan obaviti posao umjesto vas i pustiti da naziv domene istekne.

Sigurno biste do sada znali da biste, ako biste kupili potpuno novi naziv domene, morali sami obaviti sve poslove oglašavanja, promocije, SEO-a, podnošenja tražilicama, forumima i imenicima. To je puno vremena, truda i novca utrošenog s vaše strane i povjerenja kada kažemo da je potrebno puno svega navedenog da nova domena funkcionira. Ima li smisla iskoristiti prednost istekle domene, zar ne? Mislimo da je tako, već danas biste trebali pronaći isteklu domenu po svom izboru i početi u potpunosti iskorištavati prednosti posla koji je već obavljen za vas i koristiti je za svoju web stranicu.

Dijeljenje osjećaja – s kim?

Kad dijelimo svoje brige i osjećaje, želimo biti shvaćeni, a ne osuđivani. Prepoznavanje ljudi koji mogu uspješno igrati ovu ulogu

Pogled na bodybuilding kao sport

Natjecateljski bodybuilding je sport u kojem sportaši pokušavaju razviti i održati savršeno mišićavo tijelo. Dok natjecatelji u bodybuildingu pokazuju svoju

Kratka povijest skočnog oglasa

Skočni oglasi oblik su mrežnog oglašavanja na World Wide Webu namijenjen povećanju web prometa ili prikupljanju adresa e-pošte. Radi kada