HEKLANJE

Kirurška rješenja za spuštene kapke

TEMU APP 100 E KUPON

Kažu da čovjekovu dušu možete vidjeti kroz njegove oči. Osobno mislim da možete vidjeti koliko se trude gledajući im vrećice oko očiju i spuštene kapke.

Kirurška rješenja za spuštene kapke



Spušteni kapci prevladavaju u našem društvu. Uzroci ovog stanja pomalo su misteriozni. Može se pripisati genetskoj predispoziciji, alergijama ili uobičajenom stanju starenja. Spušteni kapak može se pojaviti samo na jednom oku, što stvara “isključen” izgled zbog kojeg se ljudi mogu osjećati nelagodno ili na oba kapka.

Kako vrijeme prolazi, naše tijelo nedvojbeno osjeća učinak. Prirodno je da će naši kapci izgubiti dio svog visokog i zategnutog izgleda. Općenito, to nije razlog za zabrinutost. Postoje dvije situacije u kojima možete razmotriti kirurška rješenja za spuštene kapke.

Prva situacija je kanterirana glava. Ako vam se kapci dovoljno spuste da zateknete glavu kako biste čitali, radili na računalu ili komunicirali, možda imate medicinski problem. U leksikonu zdravstvenog osiguranja, to znači da vaše osiguravajuće društvo može platiti plastičnu operaciju za ispravljanje opuštenog stanja. Bez obzira na to, situacija utječe na vaš svakodnevni život i trebali biste razmisliti o tome da nešto poduzmete.

Druga situacija je jednostavno za osobnu estetiku. Ako vas zbog spuštenih kapaka brine vaš izgled, možete se odlučiti na elektivnu operaciju kako biste riješili problem. Međutim, budući da operacija nije medicinski neophodna, vaše osiguravajuće društvo će je pristojno odbiti platiti. Ipak, vaše lice je središnja točka vašeg izgleda i interakcije s drugima. Za mnoge ljude ovo spuštene kapke čini problemom s kojim se moraju pozabaviti na ovaj ili onaj način.

Kako bi riješio probleme s kapcima, plastični kirurg će provesti postupak poznat kao blefaroplastika. Ovisno o vašoj specifičnoj situaciji, kirurg će pokušati ukloniti višak masnoće ili kože i modificirati muskulaturu. Prilikom razmatranja zahvata, trebali biste sjesti sa svojim kirurgom i pogledati slike prije i poslije njegovih ili njezinih prethodnih zahvata. Nemojte se sramiti pri tome. Recite mu ili njoj što volite, a što ne. Kirurg vam tada može dati savjet o mogućim, razumnim rješenjima za vašu situaciju.

Opasnost – Banke naprijed!

Banke su najnesigurnije institucije na svijetu. U cijelom svijetu stotine ih se sruši svakih nekoliko godina. Prije dva desetljeća, američka

Koliko kreditnih kartica trebam imati?

Primamljive ponude kreditnih kartica svakodnevno pune poštanske sandučiće tisuća Amerikanaca. Popraćen nevjerojatnim ponudama s nula posto kamata tijekom šest mjeseci

Blogovi Što su dobri?

blogovi; što su oni uopće dobri? Pa, zapravo su blogovi fantastični bilo da vodite poslovnu web stranicu ili jednostavno koristite