HEKLANJE

Rice Cream Cream Moisturizer

TEMU APP 100 E KUPON

Pitanje: Koji dio riže učvršćuje i blista lice?
Odgovor: To su klice riže jer ima obilje minerala, nezasićenih masnih kiselina i vitamina, posebno prirodnog vitamina E koji je u velikim količinama kao Tocols (Tocopherol & Tocotrienol), Gamma-Qryzanol i Ceramide. Te su tvari korisne i vrijedne za stanice ljudske kože budući da pomažu u zaštiti kože od oštećenja UVA i UVB zrakama koje su uzrok melazme, pjega i raka kože. Također pomažu u zaštiti i smanjenju boli od opeklina od sunca, njeguju kožu hidratantnom kremom, revitaliziraju kožu i smanjuju bore, bore i suhoću.
Tokoli: prirodni vitamin E kao što su tokoferol i tokotrienol vrlo su dobri za zdravlje jer su antioksidansi, dok su slobodni radikali glavni uzrok raka.

Gamma-Qryzanol: Aktivni je sastojak u dopunskoj prehrani i kozmetici. Može smanjiti razinu kolesterola, smanjiti suženje krvnih žila, poboljšati cirkulaciju krvi, izliječiti abnormalne simptome žena u menopauzi, smanjiti stres, djelovati kao antioksidativna tvar, zaštititi kožu od UV zraka i hraniti kožu hidratantnom kremom.



Qryza Ceramide: Sphingo lipidi koji su obično u potkožnom sloju čineći kožu fleksibilnom. Ako se količina ceramida smanji, koža će postati suha i naborana. Dakle, Ceramide treba uvijek unositi dovoljno u tijelo uzimanjem ili nanošenjem losiona na kožu.
O autoru: angelrice
http://www.firstchoiceaffiliate.com/moisturizer