HEKLANJE

Ruž

TEMU APP 100 E KUPON

Savjeti za ruž za usne

Ruž krive boje, teška olovka za usne i “iscrtane” usne uobičajene su greške u šminkanju koje će vam uništiti cjelokupni izgled. Mnoge žene koje nisu sigurne kako nositi ruž za usne preskaču taj korak i ostavljaju šminku neuravnoteženom.



Usne savršenog izgleda su dostižne i počinju idealnom linijom usana. Možete imati usne koje izgledaju kao da ih je napravio vizažist jednostavno slijedeći nekoliko važnih koraka.

1. Kada nanosite podlogu, nastavite preko usana kako biste dobili bazu za olovku za usne i ruž.

2. Držeći usta zatvorena oštrom olovkom nacrtajte tanku liniju oko usana. Tupa olovka će otežati blendanje. Počnite od V gornje usne i pomaknite se prema van prema kutovima usana kratkim potezima (naslonite ruku na bradu radi bolje kontrole). Nakon što ste olovkom iscrtali gornju usnu, počnite od sredine donje usne i pomaknite se također prema van. Pratite prirodnu liniju usana.

3. Kako bi usne izgledale veće, slijedite vanjski rub prirodne linije usana pazeći da ne prelazite prirodnu liniju usana. Kako bi usne izgledale manje, slijedite unutarnju stranu prirodne linije usana.

4. Ruž će ostati dulje ako se cijela usna ispuni olovkom za usne prije nanošenja ruža. Odlučite li se za ovu tehniku, imajte na umu da će tamnija olovka za usne potamniti izgled vašeg ruža. A ako želite laganiji izgled, koristite laganu olovku za usne.

5. Sada kada su usne popunjene, nanesite ruž kistom za ruž (upotrebom kista za usne dobit ćete veću kontrolu). Nakon nanošenja ruža, sa zatvorenim usnama, položite maramicu preko obje usne da upijete.

Spremni ste za polazak, sa savršenim usnama. Nastavite s popravkama tijekom dana. Ako niste navikli nositi ruž za usne, vjerojatno će trebati neko vrijeme da se naviknete na to da vam se usne uređuju i da ne “jedete” ruž. Prednost lijepih usana, osim očitog, jest da više nikada nećete imati suhe usne jer s vremenom one postaju mekše. To je svakako dovoljan razlog da njegujete svoje usne.



Bloganje za profit

U nekoliko slučajeva kada ste pregledavali net vjerojatno ste naišli na blog ili dva. Blogovi se odnose na online časopise

Ono što niste znali o zlatu

Stoljećima je statusni simbol. Ima mnogo upotreba, od nakita do oružja, od lijekova do računala. Znate li dovoljno o ovom