HEKLANJE

Samsung Galaxy S10 maske

TEMU APP 100 E KUPON

Samsung Galaxy S10 jedan je od najljepših, ali i najklizavijih mobitela na tržištu. Zadivljujuće unutarnje i vanjske karakteristike, unaprijeđen dizajn bez udubljenja s preciznim laserskim rezom i Dynamic AMOLED zaslonom koji štiti vid korisnika, samo su neki od razloga zašto vrijedi nabaviti kvalitetne Samsung Galaxy S10 Plus maske kako bi ovom vrhunskom smartphone-u dugoročno osigurali zaštitu, ali i dobar izgled. Kako bismo vam olakšali potragu za idealnom maskom, odlučili smo ih podijeliti u nekoliko kategorija, a na vama je da odaberete onu koja svojim karakteristikama zadovoljava vaše uvjete i želje.
Maksimalna tankoća
Ne preferirate velike i glomazne maske koje gotovo u potpunosti promijene izgled vašeg mobitela? Bez brige, u moru maski i futrola za mobitel, dizajnirane su i savršeno tanke Samsung Galaxy S10 maske koje će vaš uređaj zaštiti od ogrebotina i ispadanja iz ruke bez “žrtvovanja” njegovog prekrasnog dizajna. Ovakve maske možete pronaći u glatkom ili tzv. ‘matt’ izdanju u različitim bojama, s raznim motivima, natpisima i detaljima.
A za sve one koji žele imati jedinstvenu masku, drugačiju, koja prati najnovije trendove i tehnologiju, tu je Samsungov LED Back Cover. Sama maska osigurava izvrsnu zaštitu od ispuštanja i ogrebotina, ali ono po čemu se posebno ističe su LED svjetla ugrađena sa stražnje strane uređaja. LED diode možete prilagoditi tako da pokazuju obavijesti, poruke, dolazne pozive, upozorenje na stanje baterije te mnoštvo drugih mogućnosti.
Novčanik maske
Tražite li praktičnu masku koja će vam osim zaštite uređaja poslužiti i kao novčanik, tu su Samsung Galaxy S10 maske sa skrivenim odjeljkom za držanje gotovine i kreditnih kartica.
Vrlo izdržljive maske sa odličnom zaštitom za kućište i zaslon istovremeno će čuvati vaš mobitel, novac i kartice. Potražite svoju idealnu “novčanik masku” u kožnom ili silikonskom izdanju.
Drvene maske
Ako vas pak ne privlači nijedna od prethodno spomenutih maski, možda će vas zanimati Samsung Galaxy S10 maske izrađene od prirodnog drveta. One pružaju vašem uređaju zaštitu i potpuno unikatan stil. Uz to, kombinacija ulja i voska štite i samu masku od vlage i prljavštine. Vrlo lako se apliciraju i skidaju, stoga ne trebate brinuti o potencijalnim oštećenjima prilikom stavljanja i uklanjanja. Izgledom su i više nego posebne zahvaljujući raznoraznim izrezbarenim motivima koji ih krase.
Maksimalna zaštita
I naposljetku, tu su maske koje će maksimalno zaštititi vaš uređaj. Ova vrsta maski nipošto nije za one korisnike koje smo spomenuli na samom početku našeg teksta. Preferirate li tankoću i maske koje neće previše utjecati na izgled vašeg uređaja, zaobiđite ovaj tip maski u širokom luku. Ako pak svom mobitelu želite pružiti besprijekornu zaštitu, odlučite se upravo za ove maske. Izrađene su od dva dijela – TPU gel koji je sasvim stisnut uz uređaj i okvir maske izrađen od tvrdog polikarbonata koji pruža maksimalnu zaštitu. Čak i da niste ljubitelj glomaznih maski koje će ukrasti eleganciju vašem uređaju, jednu ovakvu masku svakako vrijedi imati i koristiti ju u nekim posebnim uvjetima kao što su planinarenje ili pješačenje u prirodi gdje postoji veća mogućnost pada mobitela na nezgodne krševite površine.