HEKLANJE

Zašto gubite mladenački izgled kože

TEMU APP 100 E KUPON

Ako želite zadržati mladenački izgled kože, morate znati zašto se vaša koža počinje mijenjati kako starite. Navela sam neke od najvažnijih stvari koje utječu na izgled kože i neke od načina kako spriječiti prebrzo starenje kože. Što prije počnete primjenjivati ove ideje, duže ćete zadržati svoj mladolik izgled.

Kako starite, evo nekih promjena koje će se dogoditi:



Dok mnogi ljudi kupuju periku kako bi promijenili svoj stil ili stvorili dramatičan izgled za posebnu noć, drugi svakodnevno nose uloške za perike kako bi prikrili prorijeđenu kosu ili prekrili ćelavost uzrokovanu bolešću. Ali bez obzira zašto ste odlučili nositi periku, postoji nekoliko stvari koje biste trebali imati na umu prije nego što je kupite i uključite perike u svoj stil.

Dostupno je mnogo različitih vrsta perika, a one mogu varirati od jeftinih do iznimno skupih. Većinom je stara izreka “dobijete ono što platite” istinita kada se radi o kupnji uložaka za perike. Što više potrošite, to ćete zauzvrat dobiti kvalitetniju periku. A kvalitetniji uložak za kosu znači da će ostati lijep i svestran godinama koje dolaze.

Možda je najvažniji faktor koji će vam pomoći da odlučite koliko ćete potrošiti na svoju periku način na koji ćete je koristiti. Ako ćete svoju periku koristiti samo povremeno za posebne događaje, možda ćete moći proći s jeftinom perikom. Ali budući da je većina jeftinih perika izrađena od sintetičke kose, gotovo ih je nemoguće uskladiti s postojećom bojom kose ili postići doista prirodan izgled. Jeftini ulošci za vlasulje također nisu fino istkani. To znači da je više kose ušiveno u jednu potku perike umjesto da je ravnomjerno raspoređeno po perici, što rezultira izgledom kose bebe lutke ako niste pažljivi.

Druge stvari koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za jeftinu periku je kako ćete stilizirati uložak za kosu. Sintetička kosa ne može se bojati, koristiti trajnu ili kovrčati termalnim alatima. Dakle, vaše mogućnosti stiliziranja i mijenjanja s jeftinom perikom su ograničene.

Svi ovi nedostaci čine periku od prirodne kose vašim najboljim izborom, posebno ako periku nosite svakodnevno. Iako je ovaj uložak za kosu možda malo skuplji, možete ga bojati, šišati i kovrčati baš kao što biste radili svoju kosu jer je to prava kosa. Ulošci perika izrađeni od prirodne kose također izgledaju prirodnije na sunčevoj svjetlosti i pod određenim svjetlima nego perike napravljene od sintetičkih pramenova kose.

Međutim, čak i perike od prirodne kose dolaze s različitim cijenama. Cijene variraju ovisno o kvaliteti i duljini kose te o izradi samog uloška. Opet, dobivate ono što ste platili.

Ako planirate nositi svoju periku svakodnevno, trebali biste također potražiti uloške za periku koji su lagani i fino tkani. Perika bi trebala omogućiti dobru količinu zraka da cirkulira kroz periku i na vaše tjeme. Ovo nije samo za vašu vlastitu udobnost, već i za dobrobit vaše kose. Uske i stisnute perike mogu uzrokovati trenje i prekinuti dotok krvi u vlasište što rezultira gubitkom kose.



Dakle, prije nego što kupite periku, pažljivo istražite sve mogućnosti. Odabir dobre perike sada može vam uštedjeti novac jer je vjerojatno nikada nećete morati zamijeniti.