HEKLANJE

Sastav Pueraria Mirifica

TEMU APP 100 E KUPON

Mislite da već znate o čemu se radi u ovoj temi? Velike su šanse da nećete, ali do kraja ovog članka hoćete!

Spojevi po kojima se Pueraria Mirifica razlikuje od bilo koje druge biljke koja sadrži fitoestrogen iz obitelji Leguminosae su Miroestrol i Deoxymiroestrol, koji posjeduju maksimalnu estrogenu aktivnost među poznatim fitoestrogenima zbog strukturne sličnosti s estradiolom, Miroestrol je zapravo bio prvi spoj izdvojen iz ovog sastava skupina njemačkih kemičara 1940. godine, ali je štand tada bio pogrešno prijavljen kao Butea Superba. Kasnije je klasificirana kao nova sastojina pod nazivom Pueraria mirifica open Shaw et Suvatabhandu.



Izolacija i identifikacija deoksimiroestrola iz dubine Pueraria Mirifica upravo je objavljena u veljači 2000. godine u časopisu Journal of physical Products. Autori su predložili da budući da je deoksimiroestrol sigurno oksidiran u miroestrol, deoksimiroestrol, a ne prethodno objavljeni miroestrol, je više vjerojatno biti stvarni sastojak tvari Pueraria Mirifica.

Međutim, vrlo je vjerojatno da dva fitoestrogena koegzistiraju u plodu ove biljke. Kao što je izloženo u nastavku, strukture tvari dvaju spojeva vrlo su slične onima estradiola, najvažnijeg ljudskog estrogena.

Da biste razumjeli sljedeći dio ovog članka, morate jasno shvatiti materijal koji vam je već predstavljen.

Osim miroestrola i deoksimiroestrola, Pueraria Mirifica također sadrži druge kemikalije koje pripadaju izoflavonskim i kumestranskim skupinama fitoestrogena, npr. Genistein, Daidzein, Daidzin, Genistin i Coumestrol koji se obično nalaze u soji (Tablica 1). Međutim, estrogena aktivnost Miroestrola i Deoksimiroestrola znatno je učinkovitija od one izoflavona soje.

Kakvi su efekti profita sastava tvari iz Pueraria mirifica?

Dok soja i alfafa sadrže male količine fitoestrogena i niske estrogenske vrijednosti, mnoga istraživanja otkrivaju profitne učinke tih kemikalija, posebno da djeluju kao snažna sredstva protiv raka dojke, prostate, raka debelog crijeva, kardio- Vaskularna bolest putem pada kolesterola u krvi i također antimenopauzalni sindrom. Fitoestrogeni u Pueraria Mirifica (White Kwao Krua) su koncentriraniji i imaju veću učinkovitost. Po ovom posebnom svojstvu, biotehnološka primjena otkrila je ovu biljku.

Saznajte više čitajući naše druge članke o ovoj temi i drugim temama koje smo napisali u vezi s njom.



Pueraria Mirifica Pills KWAOTIP THAI FDA. G. 187/42

Kwaotip je tajlandska tradicionalna biljna formula vrhunskog stupnja dobivena uglavnom iz bijele Kwaotip Krua (Pueraria Mirifica). Nakon mnogo godina istraživanja dr. Wichaija Cherdshewasarta, studije su pokazale da ova biljka pokazuje estrogene i pomlađujuće učinke na žensko tijelo, posebno na grudima, bokovima, koži lica, koži tijela, kosi i vaginalnom epitelu. Na taj način podignite izgled ženskih sekundarnih spolnih obilježja, a također i ljepotu kože.

SVE prirodni dodatak prehrani



Visoki fitoestrogen (osobito izoflavonet):

Vaš vid je jedna od najvažnijih stvari koje posjedujete. Dobra njega očiju ključna je za zdravlje očiju. Međutim, ponekad je oko podložno raznim bolestima i stanjima koja jednostavno ne možete spriječiti. Srećom, postoje dostupni tretmani za ove probleme. Evo najčešćih problema s očima i informacija o njihovom liječenju:

Alergije: Alergije na očima su česte i pogađaju nebrojene ljude diljem svijeta. Svrbež, suzenje, natečene i crvene oči neki su od simptoma očnih alergija. Lijekovi protiv alergije i kapi za oči koji se izdaju bez recepta ili na recept pružaju jednostavno olakšanje.



Astigmatizam: Astigmatizam je abnormalna zakrivljenost vaše rožnice. Iako se ovo stanje može pogoršati s godinama, lako ga je riješiti naočalama, korektivnim kontaktnim lećama ili LASIK operacijom.

Blefaritis: Ovo stanje je upala oka i kapka koja može dovesti do neugodne iritacije, suzenja i nakupljanja skorje. Osobe koje pate od blefaritisa obično će imati osjećaj da nešto ima u oku. Ovaj problem često uzrokuje bakterijska infekcija. Blefaritis liječite antibioticima, umirujućim kapima, silikonskim punktalnim čepovima, toplim oblozima i povremeno steroidima.

Katarakta: čest problem starijih osoba je mrena. Katarakta se odnosi na zamućenje oka uzrokovano nakupljanjem proteina. To je uzrokovano procesom starenja. Katarakta počinje kao mala i s vremenom se postupno povećava. Operacija katarakte je siguran, uobičajeni postupak koji vaš oftalmolog može lako izvesti za uklanjanje katarakte.

Sindrom suhog oka: ovo neugodno stanje uzrokovano je nedostatkom odgovarajućeg podmazivanja u oku. Kronična suhoća, peckanje i svrbež uobičajeni su simptomi ovog sindroma. Sindrom suhog oka može biti uzrokovan menopauzom ili određenim lijekovima. Nositelji kontaktnih leća također se često žale na pretjeranu suhoću očiju. Određene očne bolesti i stanja također mogu uzrokovati ovaj problem. Vaš oftalmolog može propisati ili preporučiti kapi kao što su umjetne suze za ublažavanje problema.

Makularna degeneracija: također poznata kao AMD, ovo je stanje vodeći uzrok gubitka vida kod osoba starijih od 65 godina. Vaš vas očni liječnik može educirati o različitim vrstama makularne degeneracije. Iako ne postoji lijek za ovo stanje, možda postoje načini na koje vaš oftalmolog može poboljšati vaš vid.

Ako osjetite ove ili bilo koje druge probleme s očima, odmah potražite liječenje od svog oftalmologa.