HEKLANJE

Savjet za partnere – izradite web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od prvih stvari koje biste trebali učiniti kao affiliate marketer je izgraditi vlastitu web stranicu. Da, možete plasirati partnerske programe i bez njega dodavanjem veza na svoju e-poštu ili datoteku potpisa na oglasnim pločama, ali bit ćete vrlo ograničeni u tome koliko možete zaraditi na ovaj način. Izrada web stranice omogućuje vam da proizvode koje promovirate izložite mnogo većoj publici uz manje truda.

Odlučite se za temu



Vaš prvi korak je odlučiti o čemu želite da se radi na vašoj web stranici. Pronađite temu koja vam se sviđa, nešto oko čega ste strastveni. Provodit ćete puno vremena stvarajući sadržaj za svoje web mjesto, tako da to može biti nešto o čemu ćete uživati čitati i pisati. Vaš entuzijazam za temu će također zasjati i zainteresirati vaše posjetitelje. Nakon što imate svoju temu, provjerite postoje li dostupni partnerski proizvodi koji nadopunjuju stranicu i postoje li ljudi zainteresirani za kupnju.

Odaberite naziv domene

Koristite web mjesto kao što je register.com ili web mjesto vašeg web hosta da istražite dostupne nazive domena. Pomaže imati jednu od glavnih ključnih riječi u nazivu domene. Dakle, ako ste odlučili da će vaša web stranica biti o uzgoju ruža, pokušajte raditi “ruža” u nazivu domene. Želite da se naziv vaše domene lako pamti i lako upisuje. Pokušajte izbjeći korištenje crtica u nazivu i pronađite nešto što je dostupno kao oglasna adresa.

Usluge poslužitelja

Sljedeći korak je postavljanje web hosting računa. Za početak biste se trebali moći snaći s osnovnim paketom osobnih web stranica. Zatražite neke preporuke od drugih kada je riječ o odabiru prave hosting tvrtke. Želite uslugu koja je pouzdana i ima dobru korisničku podršku. Uostalom, nećete zarađivati novac kada vaša stranica ne radi. Godinama koristim Dayana hosting i toplo ih preporučujem.

Site Builder ili softver

Razgovarajmo o tome kako možete izgraditi svoju web stranicu. Vaše opcije su korištenje programa za izradu web stranica, kao što je internetbasedfamilies.com ili softvera kao što je Microsoft FrontPage, ili moj omiljeni x-site pro. Alat za izradu web-mjesta obično je lakši za korištenje u početku, a hosting je uključen. Plaćat ćete mjesečnu naknadu za softver i hosting zajedno. Ako gradite svoje web mjesto pomoću softvera kao što je x-site pro ili FrontPage, imate dodatni početni trošak kupnje softvera, ali vaši mjesečni troškovi hostinga obično su niži. Naravno, treća opcija je da netko drugi dizajnira web mjesto za vas. Ipak biste se trebali upoznati s programom za izradu web-mjesta ili softverom kako biste mogli mijenjati web-mjesto.



Privlačenje prometa na stranicu

Vaš zadnji korak bit će privlačenje prometa na vaše web mjesto. Optimizirajte svoje stranice za tražilice kako biste dobili besplatan promet. Također možete pisati članke i slati ih u imenike članaka. Oglašavanje s plaćanjem po kliku i kupnja oglasa na drugim povezanim web-mjestima ili biltenima također su izvrsni načini za privlačenje prometa na vašu web-lokaciju.