HEKLANJE

Savjeti za kreditnu karticu za jednostavno odobravanje kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li spremni dobiti kreditnu karticu, ali niste sigurni odakle početi? Čini li se da vas cijeli proces zbunjuje? Imate li manje od savršenog kredita i pitate se možete li uopće dobiti kreditnu karticu? Prvo što morate znati je da iako imate lošu kreditnu sposobnost, možete dobiti kreditnu karticu. Postoje posebne kartice koje su posebno namijenjene onima s lošom kreditnom sposobnošću.

Drugo, neke stvari koje morate znati su uvjeti kreditne kartice. APR (godišnja postotna stopa) jedna je od glavnih stvari na koje želite obratiti pozornost. Ovo je postotna stopa po kojoj bi vam se naplaćivala vaša kreditna kartica. Još jedna stvar koju želite pogledati je postoji li godišnja stopa (ovo je u osnovi članstvo koje se plaća godišnje). Transakcijske naknade i druge naknade su naknade koje vam se mogu naplatiti za isplate, zakašnjele naknade i prekoračenje vašeg limita. Sve su to stvari koje morate pažljivo pročitati pri odabiru kreditne kartice.



Evo samo nekoliko savjeta o kojima trebate razmišljati kada tražite svoju savršenu kreditnu karticu:

1. Znajte što tražite
2. Kako biste se zaštitili od dugova, nosite samo kartice za koje znate da ćete ih koristiti.
3. Zaštitite svoje kartice. Nikada ne ostavljajte retke praznima i svakako potrgajte sve podatke koji se odnose na vašu karticu.
4. Sačuvajte sve račune za slučaj da morate pokrenuti spor protiv troškova.

Sve u svemu, kreditne kartice nije tako teško nabaviti. U 2004. godini u Sjedinjenim Državama bilo je više od 1,3 milijarde kreditnih kartica. To je u prosjeku četiri kreditne kartice po osobi. Čak i ako imate lošu kreditnu sposobnost, postoje kartičarske kuće koje su vam voljne dati priliku. Tvrtke koje izdaju kreditne kartice mogu vam dati veći APR, ali također mogu pasti ako budete u toku sa svim svojim uplatama, bez obzira na to, dobivate priliku da se iskupite.