HEKLANJE

Savjeti za kupnju kuće nakon bankrota

TEMU APP 100 E KUPON

U današnje vrijeme ljudi podnose zahtjeve za stečaj iz više razloga. Neki neočekivani medicinski računi, gubitak posla ili možda veliki dug mogu biti neki od razloga za podnošenje zahtjeva za stečaj. Tada se može početi razmišljati je li moguće kupiti kuću nakon bankrota. I odgovor je potvrdan. Postoje mnoge hipotekarne tvrtke i online zajmodavci koji nude stambene zajmove čak i za one koji imaju bankrot u svom kreditnom izvješću.

Zatim ćete morati obnoviti svoju kreditnu sposobnost nakon što se vaš bankrot isprazni. To možete učiniti otvaranjem računa kreditne kartice na koju ćete morati redovito uplaćivati sredstva. Još jedna alternativa je uštedjeti za znatan predujam jer što je veća gotovinska rezerva, to ćete dobiti bolje stope! Provjerite svoje kreditno izvješće kako biste bili sigurni da su svi računi povezani s vašim bankrotom zatvoreni.



Provjerite jesu li i podaci o povijesti plaćanja točni jer razlika u jednom zakašnjelom plaćanju može uvelike povećati vaše kamatne stope za postotak ili više. Nakon što poboljšate svoj kreditni rezultat kroz otplatu stambenog zajma, lako možete podići zajam u kapitalu za kuću kako biste konsolidirali bilo koji drugi dug koji imate od bankrota ili iskoristili dodatni novac za neki poslovni pothvat.

Prije nego što zapravo počnete tražiti pravi stambeni kredit, bolje je pogledati svoj proračun. Odlučite koliko si možete priuštiti kao zajam, koliko možete dati kao predujam i mjesečne otplate koje možete plaćati. S ovim informacijama možete odlučiti koliki kredit zatražiti i vrstu financiranja za koju se odlučiti.

Međutim, ako namjeravate živjeti u toj kući dulje od sedam godina, bolje je pronaći hipoteku s fiksnom stopom jer štedi novac; dugoročno. Da biste dobili predodžbu o vrsti zajma koju biste trebali dobiti, možete koristiti hipotekarni kalkulator za procjene.

Nakon što steknete ideju o vrsti kredita koji vam je potreban, trebali biste početi istraživati različite tvrtke za financiranje. Zajmodavci imaju malo za izgubiti pri odobravanju stambenih zajmova nakon bankrota jer se zajmodavac osjeća samouvjereno kada vaš dom služi kao kolateral za zajam. Postoje neki zajmodavci kojima je potrebno određeno vrijeme prije odobravanja zajma. Međutim, postoje i zajmodavci koji će vam odobriti zajam čak i dan nakon okončanja stečaja.

Zatražite besplatne ponude i zatim istražite njihove cijene. Da biste dobili ove ponude, trebate samo dostaviti osnovne podatke, bez potrebe za pokazivanjem vaše kreditne kartice. Na taj način vaš kreditni rezultat ne utječe. Nakon što dobijete sve ponude, usporedite APR sa stvarnim troškom zajma. Nema smisla samo gledati u kamatne stope, jer su prilično zavaravajuće.

Pitajte ako ih ima; naknade vezane uz zajam, jer ako planirate refinancirati svoj dom, možda ćete morati platiti tisuće kao naknade. Međutim, o tim se naknadama može pregovarati.

5 najvažnijih razloga za SEO

Optimizacija za tražilice, odnosno SEO, proces je kojim web stranica postaje vidljiva na radarima tražilice. Uzimajući u obzir činjenicu da

Svijest o ljepoti i strijama

Gotovo sva ljudska bića svjesna su svoje ljepote i poduzimaju sva sredstva da je poboljšaju ili održe. Kvaliteta kože ima

Proslava rođendana

Ako je na proslavi rođendana dosta djece koja su starija od vašeg djeteta, najbolje je da organizirate program kako biste