HEKLANJE

Savjeti za odabir savršenog sjajila za vaše usne

TEMU APP 100 E KUPON

Treba zapamtiti da je savršenstvo deset posto inspiracije i devedeset devet posto znojenja. Dakle, potraga za sjajilom za usne koje najbolje pristaje boji i tonu usana je pothvat koji zahtijeva strpljenje, ustrajnost i malo (samo malo) sreće. Nadamo se da će vam sljedeći savjeti povećati šanse da pronađete sjajilo za usne koje najbolje pristaje usnama koje imate na sebi.

1. Budite otvoreni, ne zaboravite eksperimentirati!



Postoje brojne marke sjajila za usne, a cijene se razlikuju. Sjajilo za usne od 7 dolara kupljeno u susjednoj drogeriji nije nužno slabije kvalitete u usporedbi s kompaktnim Poole sjajilom za usne od 18 dolara. Usne su mogle cijeniti samo teksturu, glatkoću, svilenkastost sjajila ili osjetiti njegovu težinu, ljepljivost ili neugodnost. Usnama nije bitno koliko je sjajilo za usne koštalo ili gdje je kupljeno. Iako vrhunska sjajila za usne s vremena na vrijeme nude super-sjajni osjećaj koji gotovo divno klizi po usnama, postoje i ne preskupi sjajevi za usne poput Bonne Bell koji bi vrhunskim markama mogli dati prednost za svoj novac. Etiketa nije sve. Ponekad se u dolarskim trgovinama može pronaći sjajno otkriće. Okušajte svoju sreću, pobijedite ili izgubite, sve vrijedi dolar. No, ako kupujete u drogeriji ili u Wal-Martu, provjerite je li napravljeno opsežno istraživanje o proizvodu sjajila za usne koji razmišljate o kupnji jer drogerije ne nude testere.

2. Sjaj nije vječan

– Ponovno nanesite kako biste sačuvali boju
– Neke marke, čak i one najbolje, nestanu nakon nekoliko sati
– Neki ljudi stvarno ne vole osjećaj jakog sjaja
– Sudite po boji svojih usana, a ne po bilo čijim

3. Savjeti za odabir

Svakako birajte sjajilo za usne na temelju boje usana koju imate jer boja vaših usana automatski utječe na boju sjajila nanesenog na njih. Nikad ne birajte na temelju toga koliko dobro ili loše sjajilo za usne stoji Jennifer Anniston ili Angelini Jolie. Jennifer ima tanke blijede usne, dok Angelina ima pune napućene. Naravno, vaš je svijet na sličan način različit od njihovog, ako ne i bolji. Boje sjajila za usne izgledaju različito na različitim vrstama ljudi. Vlastita boja usana igra važnu ulogu jer će vaša prirodna boja usana zablistati. Kao i vaš prirodni ton usana, pigmentacija sjajila za usne, koliko je zgodno kada se nanese i što god sjajilo za usne tražite. Jasno je da je ovo jedinstveno, individualno i personalizirano koliko god može biti.

4. Nije dobro sve što blista

Koliko god sjajno izgledalo, pobrinite se da sjajilo za usne naneseno na usne bude ugodno, kao da ga i nije bilo. Usne ili vi ne biste smjeli tolerirati blještavilo sjajila za usne koje je na dojam grubo ili oštro. Ne bojte se vratiti ga u trgovinu i pristojno objasnite prodavaču ili – po mogućnosti – voditelju trgovine svoj problem. Trebalo bi ga zamijeniti za drugu manje zrnatu cijev. Ali ako isti problem potraje, možda je vrijeme da promijenite marku, posebno onu koja nema previše svjetlucanja da bi to štetilo.



5. Hidratizirajte!

Budite realni, sjajilo za usne daje usnama glatko svjetlucanje, nikome ne daje pamučno meke usne koje se mogu ljubiti. Balzami za usne to čine. Balzami se ne sjaje. Ali čini usne podatnima. Prvo nanesite balzam na usne prije nego što nanesete sjajilo, to je za hidrataciju usana. Sjaj bi trebao biti – pogađate – sjajan. Ako nije, otiđite do dućana ili trgovine u kojoj je kupljen, trebali biste dobiti proizvod za koji ste kupili.

Postati Online Trump

Tehnologija je revolucionirala poslovni svijet kakvog poznajemo. Danas prosječni Joe u ruralnom Tennesseeju može zaraditi radeći više od očeve proizvodnje

Partnerski programi

Pokrenite partnerske programe za preostali prihod online. Postoje web hostovi koji plaćaju preostalu affiliate proviziju članovima koji se prijave pod