HEKLANJE

Affiliate Storm Brewing otkriva tajnu zarađivanja na lansiranju proizvoda

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji Affiliate Storm Brewing koji okuplja i iskusne i nove zaljubljenike u affiliate marketing koji plešu na kiši.

Svakodnevno se brdo gotovine isplaćuje trgovcima na Internetu kroz partnerske programe. Uz toliko njih u affiliate igri, učenje novih taktika za nadmašivanje konkurencije je ključno.



Napisan kao “strogo tajni” vojni priručnik za novačenje, Operation Affiliate Storm (OAS) otkriva “oružje masovne pretvorbe” korištenjem snage unaprijed lansiranih proizvoda.

Dok prodajna stranica nije za slabiće. . . koristeći pojmove kao što su “affiliate noob” i “brass balls” . . . zabavno je. Ako možete prevladati bilo kakvu povredu njegovog stila, ono što naučite pripremit će vas da jurišate na “Affiliate Beach” s nevjerojatnom moći da “dominirate svojim neprijateljem” (drugim trgovcima affiliate-ima).

Kreator OAS-a, “Major Profittz,” toliko je uvjeren da nećete biti razočarani, pa nudi deseterostruko jamstvo povrata novca. Ja osobno ne samo da sam kupio ovaj proizvod, već sam se željno uključio u ovu affiliate operaciju.

Nudeći vodič korak po korak, OAS pokazuje kako iskoristiti ranu zaradu ulaskom u prizemlje – odmah nakon lansiranja proizvoda – i kapitalizirati navalu prodaje koja se dogodi u prvih nekoliko tjedana.

Iako su iskusni affiliate marketinški stručnjaci godinama koristili ovu metodu, ona je ostala strogo čuvana tajna koja se ne smije dijeliti s nama “affiliate noobovima”. Ali sada je tajna otkrivena, također imamo priliku “zabiti našu zastavu na hrpu novca.”

OAS nipošto nije priručnik za affiliate marketing za početnike; niti je za prosječnog trgovca . . . to je za one koji se ozbiljno bave svojim poslom. Radi se o tome da imate plan. . . strategija uspjeha koja funkcionira i može se ponavljati iznova i iznova dajući dosljedne rezultate.

Nije ni priručnik za brzo bogaćenje. Metode su dokazane i ispravne, međutim, bit će im potreban rad i predanost kako bi se vidjeli pozitivni rezultati. Prorađujući i slijedeći korak-po-korak upute OAS-a, naučit ćete obilje informacija i znati više od prosječnog pridruženog trgovca.



Uspješne taktike kao što su istraživanje i identifikacija proizvoda, stvaranje stranica s recenzijama, pisanje članaka i stvaranje vlastitog You Tube videa, samo su neke od metoda koje možete naučiti i primijeniti tijekom tečaja.

Nakon što ste u toku i shvatite kako sve to funkcionira, OAS vam daje šestodnevni plan koji će vam pomoći reći da ste usredotočeni. Ostati usredotočen ključ je uspjeha. Naravno, bit će trenutaka kada ćete se osjećati preopterećeno i izvan kontrole . Pa što? Dobrodošao u klub. Vaš ‘prosječni Joe’ nije bio stvoren za veličinu, a niste ni vi. Jeste li spremni poboljšati svoju igru?

Kada dođe do toga, sve je u tome da radite pametnije – a ne teže.



Affiliate Storm Brewing nudi besplatno izvješće OAS-a koje daje pregled slijeda od pet koraka prije lansiranja i četiri najbolja načina za pronalaženje najkvalitetnijih proizvoda lansiranja koji će affiliate-u (vama i meni) donijeti najviše novca.

Pogodnost isteklih domena

Kada kreirate tvrtku ili novu web stranicu na internetu, kao što vjerojatno znate trebat će vam naziv domene. Ovo je