HEKLANJE

Savjeti za zdrav, čist ten

TEMU APP 100 E KUPON

Za mnoge žene posjet odjelu za njegu kože u drogeriji može biti jednako zastrašujući kao naručivanje kompliciranih toplih napitaka u ponudi u modernom lokalnom kafiću. Od kontrole mrlja preko pilinga do dubinskog čišćenja, današnji proizvodi nude često vrtoglav raspon sastojaka i tvrdnji o prednostima. Međutim, pronalaženje ciljanog rješenja za njegu kože koje je pravo za vas ne mora biti teško – zapravo, uz pravo vodstvo, može biti puno jednostavnije od naručivanja venti, chai, bez kofeina, obrane latte latte od vanilije s dodatnom pjenom .

Slavna vizažistica Tasha Reiko Brown dijeli znanje o tome kako se najbolje uhvatiti u koštac s uobičajenim problemima njege kože, uz nekoliko korisnih savjeta o odabiru pravih proizvoda:



Problem: Trebam li napraviti piling? Djeluje grubo.

Rješenje: jedan od najboljih načina čišćenja je piling. Stimulira kožu dok čistite, dajući vašem licu lijep i blistav sjaj. Isprobajte kreme za čišćenje na bazi krema s mikrozrncima za zaglađivanje kože koje nježno rade piling kako bi se otkrila svježa, uglađena koža. Za najbolje rezultate, vrhovima prstiju napravite male krugove u smjeru kazaljke na satu. Obratite dodatnu pozornost na deblja, masna područja lica kako biste postigli potpuni sjaj.

Problem: Nemam puno vremena za njegu svoje kože.

Rješenje: Za ženu koja traži djelotvorno i djelotvorno rješenje za njegu kože, dubinsko čišćenje može biti jednostavno i zadovoljavajuće poput točenja jednostavne šalice joea. Isprobajte Noxzema Original kremu za čišćenje. Isprobani klasik, otapa masnoću dok njeguje kožu, bez pretjeranog isušivanja, ostavljajući kožu čistom, mekom i glatkom u jednom jednostavnom koraku. Najbolje od svega, možete osjetiti njegovu prepoznatljivu formulu prožetu eukaliptusom kako djeluje dok dubinski čisti. A ovaj osnažujući kozmetički proizvod dolazi u originalnim i plus hidratantnim kremama.

Problem: Čini se da nikad ne mogu pobijediti mrlje.

Rješenje: Ključ ne samo uklanjanja nego i sprječavanja mrlja je korištenje proizvoda koji dubinski čiste, ali su i dovoljno nježni za svakodnevnu upotrebu. Uvijek tražite proizvode koji sadrže salicilnu kiselinu, koja je dokazani sastojak u borbi protiv mrlja i akni. Salicilnu kiselinu možete pronaći u tonicima, sredstvima za čišćenje i blazinicama za čišćenje, tako da možete odabrati najbolju kombinaciju za svoj stil života.

Problem: Putovanje prekida moj režim ljepote.



Rješenje: Bez obzira koliko ste zaposleni, nikada ne štedite na čišćenju lica u svojoj dnevnoj rutini ljepote. Prljava koža izgleda bez sjaja i blijedo te je sklonija prištićima. Isprobajte proizvode koji su dizajnirani za djevojku u pokretu, kao što su prethodno navlažene krpe za čišćenje koje će brzo ukloniti prljavštinu, masnoću i šminku za učinkovito dubinsko čišćenje.

Koristeći ove jednostavne savjete za demistificiranje najčešćih problema s njegom kože, vaše savršeno rješenje za kožu trebalo bi postati jasno.