HEKLANJE

Saznajte više o svom kreditnom izvješću

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna ocjena faktor je koji određuje vaše financije. Vaš kreditni rezultat može se podijeliti na vašu kreditnu povijest, povijest plaćanja, račune koje dugujete, vrstu kredita koji ste koristili i novi kredit. Ovisi o vašoj agenciji za kreditno izvješćivanje koja svim gore navedenim čimbenicima daje odgovarajuću težinsku dob. Čak i ako imate loša kreditna iskustva, uvijek biste trebali planirati poboljšanu kreditnu sposobnost u budućnosti.

Neophodne stvari koje trebate znati o svom kreditnom izvješću



1. Vaše kreditno izvješće može provjeriti bilo tko
Mnogo puta, kad uzmete zajam, hipoteku ili neki drugi kredit, svatko može zatražiti uvid u vaše kreditno izvješće.

2. Sva kreditna izvješća nisu ista
Postoje tri glavne agencije za izvješćivanje, a to su Tran Union, Equifax i Experian, ali način utvrđivanja vaše kreditne sposobnosti u sva tri slučaja može biti drugačiji. Ovi rezultati neće puno varirati, ali može postojati nekoliko bodovnih varijacija, što znači da može postojati neki ili nikakav kreditni rizik.

3. Vaš kreditni popravak nije zaključavanje
Ako tražite pomoć, to neće naštetiti vašem kreditnom rezultatu jer je manja mjesečna uplata na nepodmireni dug kao što je kreditna kartica u slučaju da je osoba koja ju izda spremna prijaviti razliku u smanjenju. Također, zajmodavac bi vas mogao nagraditi punim plaćenim računom jer niste napravili nikakve zadane obveze.

4. Nije nužno da je kreditno izvješće uvijek točno
Budući da je vaš kreditni rezultat subjektivna mjera vašeg kreditnog rizika, vaše kreditno izvješće bi trebalo biti činjenični prikaz vaše kreditne povijesti. Ove agencije za prijavu mogu pogriješiti i stoga biste trebali imati jedno besplatno izvješće po agenciji i možete pokrenuti bilo kakav spor oko pogrešaka. Mogli biste biti doista kreditno vrijedni ako budete u toku sa svojim kreditnim izvješćem i budete bez ikakvih pogrešaka.

5. Ako plaćate svoje kreditne račune, to će poboljšati vaš kreditni rezultat
Plaćanje svih vaših kreditnih računa na vrijeme doista će vam omogućiti dobru kreditnu ocjenu, ali upamtite da vas pravodobno plaćanje od šest mjeseci neće osloboditi od šest godina neplaćanja. Pokušajte razmišljati na način svog vjerovnika da bi bilo bolje posuditi osobi kojoj ste tek počeli plaćati svoje račune na vrijeme ili onom koji je svoje račune uvijek plaćao na vrijeme.

6. Nikada nemojte imati previše ili previše kreditnih kartica
Bilo koja vrsta vaše kreditne sposobnosti uključena je u vaše kreditno izvješće koje čini vašu kreditnu ocjenu. Ako imate previše kreditnih kartica, a ne koristite ih, to nikada neće poboljšati vaš kreditni rezultat. Na isti način, premalo kreditnih kartica također će utjecati na vaš kreditni rezultat.

7. Nemojte kasniti s plaćanjem ako imate dobru kreditnu sposobnost
Možda zvuči nepravedno, ali zakašnjelo plaćanje na osnovu dobre kreditne sposobnosti gore je od kašnjenja na već lošoj kreditnoj sposobnosti.



8. Vaša se kreditna izvješća stalno ažuriraju
Vaše kreditno izvješće se ažurira sa svakom novom informacijom.

9. Ako se kreditna agencija previše raspituje, to može naštetiti vašem kreditnom rezultatu
Bolje je da agencija za izvješćivanje o kreditnoj sposobnosti ne ispituje mnogo o vašoj kreditnoj sposobnosti. To je zato što može nepovoljno utjecati na vašu kreditnu sposobnost.

10. Tvrtke za popravak kredita obično obećavaju više od onoga što mogu učiniti
Mnoge tvrtke za popravak kreditne sposobnosti reklamiraju da mogu brzo riješiti vaše financijske probleme, ali to nije istina. Jasnije rečeno, poznata tvrtka za popravak kreditne sposobnosti može vam pomoći, ali svaki popravak kreditne sposobnosti možda neće učiniti ono što je ranije obećao.



 

Blogirajte svoj put do prometa!

Korištenje bloga danas je postalo jedan od najpopularnijih načina promicanja affiliate programa. Ono što je sjajno kod bloga je to