HEKLANJE

Blogirajte svoj put do prometa!

TEMU APP 100 E KUPON

Korištenje bloga danas je postalo jedan od najpopularnijih načina promicanja affiliate programa. Ono što je sjajno kod bloga je to što ga u mnogim slučajevima možete objaviti besplatno. Blogovi danas služe velikom broju svrha, a promicanje vašeg partnerskog programa samo je jedna od mnogih upotreba bloga. Zašto biste trebali potrošiti stotine ili tisuće dolara na promociju i reklamiranje svog affiliate programa? Sve što trebate je besplatan blog i neke dobre informacije koje možete ponuditi svojim posjetiteljima. S ove dvije jednostavne stavke možete dramatično povećati količinu prometa koji dobivate za svoj affiliate program.

Čemu uopće ta pompa oko blogova?



Što je blog? Pa, ako do sada niste otkrili blog, živjeli ste u mraku. Blogovi su posvuda i sadrže informacije o mnogo različitih stvari. Uzmimo, na primjer, korištenje bloga za promociju vašeg affiliate programa. Sve što trebate učiniti je stvoriti nekoliko članaka ili priča o vašem specifičnom affiliate programu. Oni mogu biti o bilo čemu. Razmotrite članke kao što su kako koristiti svoj određeni program, što je posebno i jedinstveno u vašem programu, zašto bi ga ljudi trebali koristiti i kako mogu imati koristi od vašeg partnerskog programa.

U redu, napravit ću blog, što sad?

Ključna točka u objavljivanju bloga je pobuditi interes kod svojih korisnika i natjerati ih da kliknu tu uvijek posebnu vezu izravno na vaš affiliate program. Sada, kao što je rečeno, važan ključ koji bi svatko trebao znati o bloganju je da biste trebali objavljivati na svom blogu svaki dan, barem jednom dnevno. To će pomoći privući ljude na vaš blog i dalje na vaš affiliate program. To znači više prometa za vas.

Više je bolje

Sada, besplatni blog je naravno besplatan, međutim, mnoge web stranice koje nude besplatne blogove također će vam ponuditi plaćenu nadogradnju. S plaćenom nadogradnjom možete uživati u dodatnim značajkama kao što je uređivanje članaka koje objavljujete ako se ukaže potreba. Također možete stvarati i uređivati stranice svog bloga kako bi se dobro uklopile u dizajn koji želite. Domaćin bloga može vam čak ponuditi mogućnost izrade anketa izravno na vašem blogu. To će vam omogućiti da odredite što trebate znati od svojih posjetitelja kako biste napravili učinkovitiji blog za svoj affiliate program.

Na kraju

Sveukupno, cijeli cilj vašeg bloga je promovirati vaš affiliate program. Kada promovirate svoj affiliate program, povećavate količinu izloženosti koju vaš program dobiva. To će u konačnici povećati iznos provizija koje primate. Promocija = Posjetitelji = Provizije… morate voljeti tu formulu!



Uvod u Heklanje

Heklanje, izgovara se kao “hek-lahn-yeh,” hrvatski je izraz za prekrasnu umjetnost heklanja. Uključuje upotrebu heklice za stvaranje složenih uzoraka pomoću