HEKLANJE

Sedu frizure – Zašto je Sedu pegla za kosu najnoviji “must have” kozmetički dodatak!

TEMU APP 100 E KUPON

Sedu frizure najnoviji su trend među ženama koje žele oponašati ravne frizure svojih omiljenih slavnih osoba, a Sedu pegla za kosu njihovo je oružje izbora u borbi protiv kovrčave, valovite ili jednostavno buntovne kose. Ovo revolucionarno peglo za kosu je u modi među vrhunskim frizerima, a njegov jedinstveni dizajn čini ga savršenim alatom za ravnanje svih vrsta kose. Porast zanimanja za ovu peglu potaknut je trenutnom popularnošću frizura Jennifer Lopez i Jennifer Aniston, kao i ravnim frizurama poput Hilary Duff i Jessice Simpson.

Pegla za kosu Sedu dizajnirana je za jednostavnu i ugodnu upotrebu, bez povlačenja ili zapinjanja. Koristi posebne keramičke turmalinske ploče koje stvaraju visoku razinu negativnih iona. Ne samo da Sedu pegla za kosu prepolovljuje vrijeme potrebno za ravnanje kose u usporedbi s običnim peglama, nego se tvrdi da ostavlja kosu i do tri puta glatkijom i svilenkastijom. Tako možete postići zadivljujući novi izgled i uštedjeti vrijeme! Sedu frizure mogu se stvoriti na bilo kojoj duljini kose, uključujući i kratke frizure. Ovo glačalo ima različite postavke temperature u rasponu od 120C – 200C, ovisno o vašem tipu kose. Visoka temperatura pomaže bržem ispravljanju guste ili grube kose, dok je niža postavka idealna za tanku ili suhu kosu.



Može se stvoriti mnoštvo elegantnih i elegantnih Sedu frizura, a vrlo je zabavno isprobavati različite izglede, kao što je izbacivanje vrhova prema van za elegantan i seksi izgled ili njihovo okretanje ispod kako biste uokvirili lice za elegantan izgled. Sedu pegla za kosu dizajnirana je da bude praktična i jednostavna za svakodnevnu upotrebu, a ženama daje moć da transformiraju svoj izgled u nekoliko minuta. U časopisima i na internetu postoji hrpa slika Sedu frizura i savjeta kako sebi dati novi imidž, tako da možete postići onaj savršeni stil bez potrebe da posjetite skupog stilista!

Završen Dugi marš

20. 10. 1935. završen je Dugi marš. Godinu dana nakon početka Dugog marša, četiri tisuće preživjelih pripanika kineske Crvene armije

TATJANA GROS Zavoli me

VOLKSLIEDER VON MITTELALTEUNTER DER LEITUNG VON TATJANA GROSS…..VIEL SPASS ,GENISST ES IN VOLLEN ZÜGEN!!! Created with MAGIX Video deluxe MX