HEKLANJE

Shea maslac, prirodni sastojak za njegu kože koji se koristi u bluebasins kupkama i proizvodima za tijelo

TEMU APP 100 E KUPON

Toronto, ON, Kanada – Industrija njege kože promijenila se više u posljednjih deset godina nego u proteklih 20. Uz sve veću popularnost prirodnih proizvoda za njegu kože, Shea maslac kao sastojak brzo postaje poznat kao izvrstan ovlaživač kože. Pretežno poznat po njezi kože u zajednicama prirodnih proizvoda i sastojaka, shea maslac je hvaljen zbog svojih zaštitnih i omekšujućih svojstava, kao i sposobnosti omekšavanja i regeneracije kože. Ekstrahiran iz karite oraha karite stabla u Africi, gdje se koristi generacijama, ovaj maslac ima žutu boju i ima bogatu, kremastu aromu oraha. bluebasins kupka i tijelo nova je online tvrtka za potpuno prirodne proizvode za njegu kože koja koristi 100 % Shea maslac u nizu svojih proizvoda koji se mogu pronaći u bluebasins kupki i tijelu.

Shea maslac se koristi u velikoj većini prirodnih proizvoda za njegu kože kao što su maslaci za tijelo s karite maslacem, sapuni, losioni/kreme, balzami za usne i kreme za brijanje. Bogat kiselinom cimeta, također štiti kožu od UV zraka i stoga se može uključiti u proizvode za njegu kože na suncu. Također se može koristiti kao maslac za masažu i kao tretman za manje kožne rane i iritacije.



Druge prednosti Shea maslaca uključuju blijeđenje ožiljaka, ekcema, opeklina, osipa, akni, izrazito suhe kože, tamnih mrlja, promjena boje kože, ispucalih usana, strija, bora i psorijaze jer se brzo upija u kožu bez osjećaja masnoće. Budući da shea maslac sadrži vitamine A, E i F, izvrstan je za korištenje tijekom cijele godine, no njegova uporaba zimi odlična je pomoć za suhu kožu.

Prirodni proizvodi za njegu kože brzo postaju preferirani izbor potrošača. Bilo da tražite informacije o prirodnim proizvodima za njegu tijela ili želite kupiti prirodne proizvode za kupanje i tijelo, bluebasins je logičan prvi korak.

O bluebasins.com

Bluebasins kupka i tijelo nudi 100% prirodne proizvode za kupku i tijelo. Naši proizvodi stvoreni su korištenjem najboljih biljaka, cvijeća, ekstrakata, eteričnih ulja, ulja egzotičnih orašastih plodova i maslaca. Posebna pažnja posvećena je detaljima pri čemu su svi naši proizvodi stvoreni od nule i ručno izrađeni u malim količinama, čime se održava visok standard. Ponosni smo na poznavanje svih sastojaka naših proizvoda.