HEKLANJE

Sjajni savjeti za uštedu novca

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko želi uštedjeti novac, ali nitko ne želi promijeniti svoj način života da bi to učinio. Mnogi ljudi misle da je jedini način da se uštedi bez; Prestanite jesti u restoranima, prestanite ići u kino, prestanite kupovati itd. To nije slučaj! Vrlo je jednostavno i dalje uživati u izlascima, kao i uštedjeti novac. Samo morate pronaći načine da potrošite manje dok izlazite. Evo nekoliko primjera:

Kada idete u restoran:



• Uvijek koristite kupone! Ne mogu to dovoljno naglasiti. Postoji mnogo načina da ih pronađete. Nedjeljne novine obično imaju kupone za nekoliko restorana. Mnogi restorani šalju kupone poštom u nadi da će vas navesti da ih posjetite. The Entertainment Book ima kupone za mnoge restorane. Vlastita web stranica restorana možda ima kupon koji možete ispisati i unijeti. Ponekad ćete kupone pronaći u njihovom meniju za van. Moći ćete uštedjeti nekoliko dolara samo ako odvojite nekoliko sekundi za traženje kupona.

• Podijelite obrok. Ako idete na večeru, često se možete izvući s naručivanjem jednog glavnog jela i predjela ili salate te ih podijeliti sa svojim partnerom jer su porcije tako velike. Podijelivši ih, uštedjet ćete puno više nego da ste dobili svaki svoj obrok, a dobit ćete i veći izbor jer ćete moći kušati i predjelo i glavno jelo.

Kada želite pogledati film:

• Ako želite ići u kino, razmislite o odlasku tijekom dana ili predvečer. Sve se to smatra matinejama i obično ćete platiti oko pola cijene koju biste platili noću! Ne zvuči kao velika ušteda, ali ako idete u kino samo jednom mjesečno, možete uštedjeti 54 dolara godišnje po osobi. Uštedjet ćete još više ako idete češće!

• Ako želite uštedjeti još više novca, možete iznajmiti film nakon što ga dobijete na DVD-u. Mnoga web-mjesta omogućit će vam kupnju paketa od 10 DVD-ova za iznajmljivanje, a na kraju ćete uštedjeti od 0,50 do 1,50 USD po posudbi! Ovo se stvarno može zbrojiti. Ako posuđujete jedan film tjedno, možete uštedjeti do 78 dolara godišnje! Također pripazite na kupone koji vam omogućuju da unajmite jedan i dobijete drugi besplatno.

Postoje mnoge druge jednostavne stvari koje možete učiniti kako biste uštedjeli novac kada izlazite i uživate u različitim oblicima zabave. Za ostale savjete poput ovih koje ste upravo pročitali, pogledajte web mjesto u nastavku.

Sjajni izbori nakita

Postoji određeni modni stil koji žene nastoje održati, a prvenstveno se fokusiraju na korištenje komada nakita za usklađivanje moderne garderobe.

Postanite Super Affiliate

Svaki Internet trgovac sanja o tome da postane ono što se u industriji smatra Super Affiliateom. Da biste bili klasificirani