HEKLANJE

Slanje članaka koristi vašoj web stranici

TEMU APP 100 E KUPON

Povratne veze vitalni su dio rada uspješne web stranice koja privlači promet. Što više povratnih veza ima vaša web stranica, možete biti sigurni da će više prometa pritjecati za posjetu. Što više posjetitelja imate, dobit ćete više klikova, prodaje i izloženosti.

Ako su povratne veze toliko važne, kako ih se može dobiti bez trošenja tona i tona novca za njihovo dobivanje?



Jedan od najlakših načina da dobijete brze povratne veze je slanje članaka. Ako niste upoznati s podnošenjem članaka, to je u osnovi proces pisanja članka koji je relevantan za vašu web stranicu i podnošenje članka koji će biti naveden u imenicima članaka. Postoji mnogo različitih imenika članaka i svi će rado besplatno primiti vaš članak.

Vaša će web stranica dobiti promet od slanja članaka na nekoliko načina. Najjednostavniji način dobivanja prometa je od čitatelja koji klikne na vašu vezu na kraju članka kako bi se vratio na vašu promoviranu web stranicu.

Ako je čitatelj članka vlasnik web stranice/biltena koji traži vrstu sadržaja za koji je vaš članak relevantan, onda imate sreće ako želi ponovno objaviti vaš članak. Ako je to slučaj, oni će koristiti vaš članak (uključujući vaše veze okvira resursa), a vi ćete izgraditi još više povratnih veza i prometa od dodatne izloženosti. Siguran sam da možete zamisliti, ovakav je učinak vrlo koristan i teško ga je reproducirati s drugim oblicima promocije.

Budući da je vaša kutija s resursima ključ vaše promocije, pobrinite se da dodijeljeni prostor koristite na najučinkovitiji mogući način. Kada se povezujete natrag na svoju web stranicu, pobrinite se da koristite relevantan sidreni tekst koji će vam pomoći u poretku u tražilici. Također ćete željeti oblikovati svoje riječi na način koji će uvjeriti čitatelja okvira s resursima da klikne vezu natrag na vašu web stranicu. Ako će drugi koristiti okvir s resursima prilikom ponovnog objavljivanja vašeg članka, učinite to najučinkovitijim kratkim prodajnim člankom koji možete.

Kao što možete vidjeti, postoji mnogo prednosti za podneske članaka koje je teško zanemariti. Ako sami napišete članak i pošaljete ga, jedina investicija je vaše vrijeme. Ako biste radije provodili svoje vrijeme s drugim detaljima, ovaj zadatak također možete povjeriti vanjskim suradnicima. Postoji mnogo usluga pisanja članaka i podnošenja imenika članaka koje možete pronaći na internetu, ali kupujte mudro. Cijene mogu jako varirati.

Kako postupati s bivšim partnerom?

“Prihvaćanje ljudi s njihovom prošlošću, poštivanje bivšeg je jedno od najosnovnijih pravila odnosa. Ali svejedno se ne morate neprestano sukobljavati