HEKLANJE

Kako dodati posebne dodatke ažuriranim frizurama

TEMU APP 100 E KUPON

Ako želite stvoriti poseban i dramatičan izgled za tu posebnu priliku, posljednja stvar koju želite učiniti je izgledati kao lutka Barbie koja se reza za kolačiće kada je u pitanju vaša frizura. A istina je da su mnoge vaše formalne frizure vjerojatno bile upravo to, točne replike stilova koji su se nosili u svakoj posebnoj prigodi godinama unazad. Ali ne mora biti tako. Za svaku svečanu prigodu možete napraviti drugačiju i uzbudljivu novu frizuru, čak i ako znate kako napraviti samo jednu vrstu svečane frizure.

Vidite, ključ za stvaranje drugačijeg izgleda leži u detaljima. Svoju kosu zapravo možete oblikovati na francuski način, a da dvaput ne izgledate isto ako dodate posebne detalje i elemente svom stilu. Evo kako:



• Ispravite umjesto kovrčanja – U mnogim podignutim frizurama slobodni komadi se uvijaju uvijačem. Možete jednostavno promijeniti svoj izgled tako da glačalom zagladite ove komade umjesto da ih skupite. Možete čak naizmjenično koristiti glačalo i glačalo za stvaranje dramatičnog učinka.

• Ostavite dijelove slobodnima za efekt – Također možete eksperimentirati tako da ostavite različite dijelove podignute kose slobodnima. Na primjer: pokušajte ostaviti ˝” dio kose oko cijele linije kose bez dizanja. Povucite kosu u jednostavan konjski rep. Zatim uzmite ½” pramenove slobodne kose i iskrižajte ih u obliku košare na vrh podignute kose. Pričvrstite na mjesto i stvorili ste jedinstven izgled uz malo truda.

• Upotrijebite dodatke – korištenjem jednostavnih dodataka kao što su ekstenzije za kosu različite boje od vaše kose i vrpce, možete dodati mnogo zanimljivosti svojoj podignutoj frizuri. Jednostavno umetnite male pramenove kose ili vrpce u svoj stil kako biste stvorili dašak boje i dramatičnost. Možete ih uskladiti bojom sa svojom haljinom ili koristiti prirodne boje koje će pristajati vašoj boji kose.

• Cvijeće – Umetanje malog cvjetnog dodatka u podignutu kosu također je dobra ideja sve dok ne pretjerujete s njim. Odaberite vrlo male cvjetove i koristite ih štedljivo. Ako ih koristite previše, izgledat ćete poput cvjetnog aranžmana. Upamtite, dodaci se koriste da dopune vaš stil, a ne da ga nadjačaju.

Osim ovih ideja, postoji mnogo drugih s kojima možete eksperimentirati. Samo zapamtite da male promjene čine veliku razliku kada je u pitanju dodavanje posebnog pečata vašoj podignutoj kosi. Dakle, čak i ako nemate puno kreativnosti i talenta, još uvijek možete stvoriti prekrasne frizure na kojima će vam pozavidjeti svi koji ih vide.

Las Chicks Magic Glove

Ovih dana sam se imala priliku družiti sa čarobnom rukavicom. Dobila sam je na testiranje i ako želite osvrt u

Put do uspjeha u vašem modu

Tim e-fuziona stvara atraktivna i učinkovita rješenja za razvoj web dizajna kako bi zadovoljio vaše specifične potrebe i posebne zahtjeve.