HEKLANJE

Las Chicks Magic Glove

TEMU APP 100 E KUPON

Ovih dana sam se imala priliku družiti sa čarobnom rukavicom. Dobila sam je na testiranje i ako želite osvrt u jednoj riječi, ta riječ bi bila – odlično.
Naime o čemu se radi sigurno se pitate? Jesam li poludjela?
Nisam još! Radi se o rukavici za skidanje šminke. Ta čarobna rukavica je u potpunosti antibakterijska i dermatološki je testirana od strane svjetskih medicinskih stručnjaka te udovoljava svim europskim zdravstvenim zakonima i normama. Rukavica je napravljena od posebnih mikro vlakana koji su obogaćeni srebrnim ionima. Posebnost te rukavice je što uklanja šminku bez ikakve potrebe za drugim sredstvima za čišćenje lica i skidanje šminke. Rukavica je vrlo mekana i nježna za lice tako da mi je napamet pala i upotreba iste rukavice za čišćenje naočala no budući da mi je ideja pala nakon čišćenja šminke, bilo je prekasno za testiranje iste rukavice na naočalama. Upotreba je vrlo jednostavna i uistinu se koristi jednostavnije nego primjerice četkica za zube. Dovoljno je samo namočiti rukavicu vodom i priječi rukavicom preko šminkom prekrivenog dijela tijela i mikro vlakna u kombinaciji sa srebrnim ionima će ukloniti svu nanesenu šminku. Nakon toga se ispere očišćeni dio tijela golom rukom i običnom vodom, a na jednak način se čisti i rukavica. Nakon što smo isprali rukavicu, dovoljno je staviti je negdje gdje će se ona moći osušiti. Kada se osuši, ponovno je spremna za korištenje.
Ako Vam do sada nije bilo jasno zašto je čarobna rukavica revolucionarna stvar koju bi sve žene trebale imati u svom make-up arsenalu, sada ću i to objasniti. Prva stvar je ogromna ušteda. Ne morate više kupovati razna sredstva, kreme i losione za čišćenje kože i lica. Važna prednost rukavice je i to što se može koristiti čak i više od stotinu puta. Zbog svojih srebrnih iona, rukavica je sposobna zaštiti kožu. Šminka se skida u nekoliko sekundi i to samo s vodom što znači da nakon izlaska nećete morati ostajati budni duže nego što ostajete inače, a i bit ćete manje lijeni skidati šminku pa nećete odlaziti spavati s njom. Rukavica ne nadražuje kožu jer je uistinu nježna i meka za razliku od raznih kemijskih umjetnih preparata koje svakodnevno nanosimo na sebe. Idealna je za sve prilike, može se koristiti bilo gdje i ne zauzima puno mjesta stoga je rukavica postala novi dio od kojeg se ne odvajam. Sa mnom je uvijek u torbici ili koferu u slučaju da odlazim negdje na putovanje.

Prednosti kupona

Izrez kupona je jedan od najčešće korištenih oblika štednje novca. Od izrezivanja kupona iz lokalnih novina do dobivanja kupona od