HEKLANJE

Savršeni kupaći kostim za nju i kupaće gaćice za njega

Bez obzira kakvo tijelo imali, nesavršeno ili ono kao kod božice sigurno ćete dobiti napad panike kada krenete u kupovinu kupaćeg kostima. Svjesni da ćemo pokazati i najsitnije nesavršeni detalj svoga tijela, pa ćemo vjerojatno zažaliti zbog preskočenih termina u teretani ili zbog nepridržavanja dijeta. Ipak nije sve tako crno. Postoje mala, jednostavna pravila koja će vam olakšati život i pomoću koji ćete pronaći savršeni kupaći kost. S obzirom da na more I na plažu idemo da bih dobili divni preplanuli ten, nema smisla da se zakopčate do grla i da kupujete skroz zatvorene kostime. Jednostavni bikini su savršen odabir za sunčanje kojem lako možete skinuti naramenice i izbjeći ružne bijele linije. Vodite računa i o tome da kupači koji odaberete sve drži na mjestu, kada ulazite u vodu, skačete, sunčate se. Morate imati stvari pod kontrolom. Ako imate kruškoliko oblik tijela, šire bokove od ramena neka vam donji dio kupaćeg nude sto jednostavniji bez ikakvih dodataka i ukrasa a gornji neka se veže oko vrata. Tako ćete izbalansitari ramena sa bokovima.
Ako ste pak sitne građe imate sreće jer u posljednje vrijeme hit kupaći čiji gornji dio je u obliku trake ali samo one krhke građe sa malim grudima to mogu nositi. Odaberite neki sa izrezima na bokovima ali nikako se ne odlučujte za jednodijelni klasički kupači kostim. Ako nemate oblina nosite trokutaste bikinije. Izgledaju jako seksi, dodaju obline na mjestima vaših grudi i bokova. Ako ipak imate velike grudi savršeni kupači za vas je oni koji su krojeni kao klasični grudnjaci. Izbjegavajte volane i detalje od kojih će vas se grudi još više povećati. I oni posljednji savršeno građenog tijela ili pješčanog sata kojima i nemam baš toga za reći. Vi ne možete fulati jer u najgorem slučaju kupaći će vam stajati solidno ali ne nikad loše. Sada će odabir kupaćih kostima biti lakši i nadamo se još jedno zadovoljstvo a ne noćna mora.
Kao i kod žena tako i kod muškog spola imate jako veliki izbor kupaćih kostima ili gaćica. Iako se ponekad muškarci žale, ti vjerni pratioci mode kako su zapostavljeni I kako se većina pažnje posvećuje ženama, odabiru njenih kupaćih kostima, kolekcije za njih ove sezone itd. I samo smo svjedoci da muškarci iako pokrivaju jako malu površinu svoga tijela kupaćim kostimom često to rade vrlo nevješto i često je taj izbor totalni promašaj. Pa kako bih tek to radili da imaju još I grudi koje moraju pokriti, tek bih se tada našli u mukama. Ipak ne ćemo ih kritizirati već uz ovih par korisnih savjeta ćemo vam pomoči pri odabiru savršenih kupaćih gaćica I skladu sa vašom građom. Nemojte odstupati od ovih pravila jer u suprotnom velika je vjerojatnost da čete biti tema ismijavanja na plaži sto naravno nitko ne želi. Zaboravite slip gaćice sada odmah osim ako niste profesionalni body bilder u protivnom cijela plaža će vam se smijati. One ne stoje niti jednom muškarcu apsolutno. Izgledaju staromodno, estetski su užasne i jako odbojne. Uske bokserice i nisu toliko loš izbor mada bih trebali biti jako oprezni. Ako nemate savršeno izrađeno tijelo, par pločica nemojte, jer uz vaš pivski stomak to ce izgledati katastrofalno i samo ćete ga dodatno naglasiti. Ako ih već i nosite izbjegavajte crvene, žute boje. Apsolutni pobjednik među kupaćim gaćicama za muškarce su definitivno široke bokserice poznatije kao „havajke“ ili sportske hlače. One pristaju baš svakom muškarcu, svakoj tipu građe tijela, jako su moderne a pored toga su i jako praktične. U njih možete staviti novčanik kada krenete na kavu. Ove se zone se nose matirane šarene „havajke“ ili jednobojne sa nekim zanimljivim šarama ili aplikacijama. Uz japanke uz neku cool morsku ogrlicu izgledat ćete savršeni i spremni ste za uspješan lov.