HEKLANJE

Kako povećati limit vaše kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate kreditnu karticu, ali vam je dosadilo jer imate nizak limit, sada je vrijeme da počnete povećavati svoj limit. Može se činiti lukavim povećati svoj limit, ali ako slijedite nekoliko jednostavnih koraka, vaš će se kreditni limit postupno povećavati do razine koju želite.

Dokažite svoju kreditnu sposobnost



Najvažniji korak za dobivanje višeg kreditnog limita je dokazati zajmodavcu da zaslužujete viši limit. To uključuje pokazivanje da ste financijski stabilni i da možete vratiti ono što ste posudili.

Posuđujte mudro

Kako biste svom zajmodavcu pokazali da ste vrijedni dobiti veći limit, morate mudro posuđivati. Ako mudro koristite svoju karticu i pokažete da možete podnijeti dugove i vratiti ono što dugujete, zajmodavac će se osjećati sigurnim ako vam posuđuje više.

Koristite svoju karticu redovito

Ako želite veći limit kreditne kartice, morate je koristiti redovito. Zadržavanje vaše kartice za hitnu upotrebu zajmodavcu će otežati razumijevanje vaše financijske stabilnosti i povijesti plaćanja. Ako svoju karticu koristite redovito, uspostavit ćete povijest kupnje i veća je vjerojatnost da će zajmodavac povećati vaš limit.

Budite u toku s uplatama

Očito, da biste dokazali da ste dobar zajmoprimac, morate držati korak s isplatama. Pobrinite se da uvijek plaćate na vrijeme jer vas kašnjenje košta i utječe na vaše šanse da dobijete veći limit. Također, pobrinite se da uvijek ostanete unutar svog limita i da svaki mjesec plaćate više od minimuma. Redovito korištenje kartice i plaćanje duga svaki mjesec pokazuje da ste dobar zajmoprimac i financijski stabilni. Ovo je najbrži način da poboljšate svoj kreditni limit.



Prednosti povećanog limita

Povećanje kreditnog ograničenja, čak i ako ne želite koristiti kredit, može biti dobra ideja. S poboljšanim limitom povećali ste kupovnu moć i znate da si možete priuštiti kupnju u hitnim slučajevima. Također, viši limit može poboljšati vaš kreditni rejting, posebno ako ne potrošite limit. Drugim zajmodavcima pokazuje da ste zajmoprimac od povjerenja, ali da možete kontrolirati svoju potrošnju.

Dodatno nije uvijek najbolje



Upamtite, iako dobivanje višeg kreditnog limita može poboljšati vašu kupovnu moć, osim ako si ne možete priuštiti vraćanje novca, to može biti opasno. Najbolji način da koristite svoje kreditne kartice je da dobijete limit koji odgovara vašim potrebama i koji si možete priuštiti da lako vratite. Međutim, ako je vaš limit trenutno prenizak, onda jednostavno nastavite plaćati na vrijeme i pokažite da možete podnijeti veći limit. Ako to učinite, brzo ćete povećati svoj kreditni limit na razinu koja vam je potrebna.