HEKLANJE

Softver za automatski odgovor može se instalirati na vašu web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Softver za automatski odgovor instalira se na vašu web stranicu učitavanjem skripte za automatski odgovor na vašu stranicu i povezivanjem ar skripte s računom e-pošte koji ide uz to web mjesto. Kada na svojoj web stranici imate instaliran dobar automatski odgovor e-pošte i njegov račun e-pošte uključen je u postavku, možete postaviti onoliko različitih imenovanih automatskih odgovora s te jedne ars upravljačke ploče koliko god puta želite.

Svi automatski odgovarači imaju vlastite obrasce za prijavu i možete imati obrasce za prijavu na koliko god različitih web stranica i web stranica želite. Svaki automatski odgovor može imati vlastitu seriju poruka e-pošte za slanje svojim pretplatnicima i popisima e-pošte. Svaki put kad postavite novi ar to bi se samo radilo na istoj web stranici i računu e-pošte, ali s drugim imenom ar-a, kao što je; abc, 123 itd.



Također možete postaviti nove automatske odgovarače na onoliko različitih web stranica i računa e-pošte koliko želite tako da instalirate skriptu automatskog odgovora na ta mjesta, a zatim pokrenete ostatak podešavanja za te stranice. Također možete imati koliko god želite različitih naziva ars na ovim web stranicama.

Nakon što se prijavite na upravljačku ploču za automatski odgovor koji je instaliran na jednom od vaših web-mjesta, možete stvoriti onoliko novih ars-ova koliko želite. Na upravljačkoj ploči upišite naziv za svaki automatski odgovor koji ćete postaviti i pritisnite Pošalji. Ponavljanjem ovog koraka možete postaviti još jedno novo ar ime. Nakon što ste postavili onoliko imena automatskih odgovora e-pošte koliko želite, tada biste samo kliknuli bilo koje od ar imena na upravljačkoj ploči na kojoj želite raditi i tada ćete biti na administratorskoj upravljačkoj ploči za to ime automatskog odgovora .

Administratorska upravljačka ploča je mjesto gdje postavljate zaglavlje za svoje poruke e-pošte; od imena, od e-pošte, url stranice za preusmjeravanje, što je sljedeća stranica prikazana nakon što se netko prijavi na vaš obrazac za prijavu. Na dnu svake odlazne poruke e-pošte moći ćete odabrati želite li prikazati vezu za odjavu pretplate kako bi vaši pretplatnici tu opciju uvijek imali na raspolaganju. Postoji poveznica koju možete pritisnuti koja generira kod za obrazac za prijavu koji kopirate i zalijepite u html svoje web stranice. Obrazac za prijavu povezan je s automatskim odgovorom na kojem radite i s računom e-pošte web stranice s automatskim odgovorima. S nekim softverom za automatski odgovor e-poštom također možete dodati datoteku kao privitak svakoj poruci e-pošte.

Poruke su također postavljene na upravljačkoj ploči administratora automatskog odgovora. U nizu poruka e-pošte možete imati 1, 2, 3 ili onoliko poruka koliko želite. Svaki automatski odgovor koji postavite može imati vlastiti niz poruka koje će poslati kada se netko prijavi na jedan od vaših obrazaca za prijavu. Na taj način možete imati različite skupove poruka za svaku web stranicu ili novu prijavu web stranice i za sve popise automatskih odgovora. Svaka poruka e-pošte ima vlastitu postavku tako da možete upisati broj dana između nje, prethodne poruke i sljedeće poruke. Nakon što se netko prijavi na jedan od vaših obrazaca za prijavu koji se nalazi na vašoj web stranici ili web stranici, primit će prvu poruku e-pošte u nizu poruka e-pošte.

Dva su problema povezana sa softverom za automatski odgovor. Početni trošak može biti skup, a ar skripta može biti komplicirana i teška za instalaciju. Što više dodatnih značajki ar softver ima, to će više koštati i bit će kompliciraniji za instalaciju i održavanje. Možete pronaći sveobuhvatan ar softver bez puno dodatnih značajki za manje od 20 USD. Plaćate ga jednom i onda ga posjedujete.

Softver za automatski odgovor putem e-pošte trebao bi biti jednostavan za instalaciju i rad s njim. Trebao bi doći s korak po korak instalacijom i korisničkim vodičem. Upravljačka ploča treba biti dobro postavljena i jednostavna za korištenje. Automatski odgovor trebao bi se moći instalirati na onoliko web stranica i s onoliko ars na svakoj od tih stranica koliko želite, tako da svaki automatski odgovor može slati različite serije poruka e-pošte svojim pretplatnicima.

Dok budete gradili svoje popise automatskih odgovora iz obrazaca za prijavu, moći ćete promovirati svoju internetsku tvrtku i web-stranice pomoću opt-in marketinga putem e-pošte i kampanja putem e-pošte.



Održavanje optimalne ravnoteže

Nekad je bila ograničena samo na bogate, a sada gotovo svatko može dobiti kreditnu karticu, uključujući najomiljenije studente prve godine