HEKLANJE

Blogovi: besplatna promocija za vaše online poslovanje.

TEMU APP 100 E KUPON

Prošlo je nekoliko godina otkako se prvi put pojavio blog. Ali tek nedavno se smatra više od obične hir.
Mnogi tinejdžeri pribjegli su blogovanju kao izlazu za svoje emocije, malom internetskom kutku gdje mogu zvučati o svemu što ih muči ili čini sretnima.
Sada su pametni marketinški stručnjaci otkrili da je bloganje jedna od najboljih metoda internetskog marketinga koja ne košta ni centa.
Dakle, što je zapravo blog? Blog je skraćeni oblik “web dnevnika”. U osnovi, blog je online časopis. Blog se može postaviti bez ikakvih troškova i može se koristiti samo za zabavu ili u poslovne svrhe.
Bloganje za vaše internet poslovanje izvrstan je način da povećate vidljivost svojih proizvoda i usluga. Evo nekoliko načina na koje će vaše internetsko oglašavanje imati koristi od korištenja bloga:

  1. Obavještavajte svoje klijente ili klijente o promjenama na vašoj web stranici. Možete najaviti nove proizvode i pridružene web stranice putem svog bloga.
  2. Objavite svoja mišljenja, savjete ili recenzije o određenim proizvodima ili uslugama koje su povezane s vašim poslovanjem. Objavljivanje je jednostavan proces s bloganjem.
  3. Uključite članke koji će dohvatiti povratne veze i veze na vašu web stranicu koje će naknadno poboljšati vaš rang na tražilicama. Tome se može pomoći stavljanjem dobro napisanih članaka i na svoj blog i na svoju web stranicu.
  4. Također biste trebali uključiti affiliate linkove u svoj blog kako biste zaradili dodatni prihod. Zapravo neki ljudi zarađuju dobre prihode samo od nišnih blogova s relevantnim affiliate linkovima.
  5. Prikupite odgovore putem sposobnosti blogova da prihvate komentare čitatelja vašeg bloga. Ne samo da se time gradi vaš sadržaj bez ikakvog napora s vaše strane, već možete naučiti i poboljšati svoje proizvode i usluge putem povratnih informacija vaših čitatelja.
  6. Povežite se s drugim blogerima. Kada drugi blogeri primjete da imate nešto dobro za reći na svom blogu, mogli bi vas staviti na svoje popise favorita – to će vas automatski povezati s njihovim blogovima i dodatno pomoći vašem rangiranju i prometu.

Dakle, kako postaviti blog? Postoji nekoliko opcija koje možete koristiti kako biste iskoristili ovaj zabavan i prilično jednostavan način oglašavanja vašeg internetskog poslovanja.
Možete učitati softver za bloganje, kao što je “wordPress”, na vlastitu domenu ili koristiti uslugu hostinga bloga. Usluge domaćina kao što su LiveJournal i Blogger.com najpopularnije su na ovom području. Ti domaćini pružaju vam jednostavne upute o tome kako postaviti svoj blog.



Nakon što pokrenete svoj blog i pokrenete ga, možete ga promovirati uobičajenim metodama. Neki primjeri su imenici blogova, sudjelovanje na relevantnim forumima ili pisanje i slanje članaka.

Zapamtite također da većina softvera za blogove ili pružatelja usluga ima ugrađenu funkciju za pružanje RSS sadržaja vašeg bloga. Tako da također možete poslati taj feed u RSS direktorije i na poslužitelje feedova kao što je FeedBurner.com

No, što god drugo radili, ne zaboravite dodati RSS feed kao sadržaj na svoje personalizirane početne stranice na Googleu, my.yahoo.com i my.msn.com To će vam pomoći da vaš blog brže pregledaju i navedu te tražilice.

Dakle, sada znate nešto više o prednostima besplatnog oglašavanja bloganja, sljedeći korak je poduzeti akciju – odmah. Sretno bloganje.

Rat s niskim kreditom

Kamatna stopa definitivno je ključni čimbenik koji potrošači razmatraju prije nego što se prijave za kreditnu karticu. Ovo posebno vrijedi