HEKLANJE

Slanje članaka Vaš ključ uspjeha u prometu!

TEMU APP 100 E KUPON

Webmasteri svaki dan pokušavaju privući što više prometa na vlastite web stranice. Neke metode koje koriste za postizanje visoke razine prometa uključuju web stranice optimizirane za tražilice, kupljene veze, podnošenja imenika i, naravno, kampanje plaćanja po kliku, inače poznate kao PPC. PPC kampanje se odvijaju unutar sustava Overture ili Google Adwords.

Ali što ako postoji način za uzgoj organskih povratnih veza uz minimalan trošak za vas, webmastera? Relevantne povratne veze pokazuju se kao novi sveti gral u vremenu u kojem tražilice obezvrijeđuju kupljene veze i veze općenite prirode. Ali kako dobiti te relevantne povratne veze?



Dvije mogućnosti: možete se obratiti web-mjestima unutar svoje niše i zatražiti da se poveznica na vašu web-lokaciju postavi na njihovu ili ih možete navesti da dođu k vama, bez potrebe za bilo kakvom uzajamnom poveznicom. Jednosmjerne veze mnogo su snažnije od recipročnih veza.

Naravno da biste radije da webmasteri dođu k vama. Vrijeme je novac! Da biste to postigli, upotrijebite dobar program za slanje članaka koji omogućuje da se vaš članak (koji sadrži biografski okvir s vašom povratnom vezom – vrlo važno!) pošalje u direktorije baza podataka članaka na web stranicama općeg i specifičnog znanja. Razlog je taj što webmasteri koji traže novi sadržaj za dodavanje na svoje web stranice odlaze u te direktorije članaka i koriste novi sadržaj koji su poslali ljudi poput vas.

To je razlog zašto bi vam bilo od koristi da pošaljete jedinstvene članke u imenike članaka kako bi ih pokupili webmasteri unutar vaše niše. Kada dodaju vaš članak na svoje web mjesto, s biografskim okvirom u taktu, dobivate prednost poveznice na svoje web mjesto na njihovoj web stranici. Tako je rođena organska veza natrag!