HEKLANJE

Smanjenje masnoće na želucu i ožiljci

TEMU APP 100 E KUPON

Ravni trbušnjaci vrlo su traženi u našem društvu koje ima svijest o imidžu. Jao, teško ih je nabaviti. Smanjenje masnoće na trbuhu idealno je za one od nas koji nemaju 10 sati dnevno za trbušnjake.

Smanjenje masnoće na želucu i ožiljci



Smanjenje masnoće u trbuhu, također poznato kao utezanje ili abdominoplatija, izvodi se na pacijentima koji su učinili sve što su mogli kako bi oblikovali svoje trbušne dijelove dijetom i vježbanjem, ali se i dalje osjećaju nezadovoljno svojim izgledom. Dva glavna uzroka potrebe za zahvatom su trudnoća i starenje, a oba uzrokuju gubitak elastičnosti trbuha. Novi razvoj u ovom području plastične kirurgije je pokušaj da se to učini bez ostavljanja velikih, istaknutih ožiljaka.

Novi zahvat redukcije izvodi se iz istih razloga i na sličan način kao i tradicionalna abdominoplastika. S područja trbuha uklanja se višak kože i masnoće, a mišići na tom području također se zatežu. To ostavlja trbuh tanjim, zategnutijim izgledom.

Ovaj se postupak razlikuje od uobičajenog smanjenja masnog tkiva po tome što je cilj zahvata da ne ostanu vidljivi ožiljci na području trbuha. Istina, nijedan postupak nije u potpunosti bez ožiljaka. Ovaj postupak, međutim, ostavlja puno manji, manje uočljiv ožiljak od tradicionalnih. Mali rez se napravi okomito preko donjeg dijela trbuha. Nakon što je postupak obavljen, ožiljak se obično prekriva donjim rubljem ili donjim dijelom bikinija. Pupak (pupak) ne treba reponirati, a zahvat traje kraće od tradicionalnog otvorenog zahvata. Operacija je najbolja kada je područje koje treba korekcija ograničeno na donji dio trbuha. Budući da je ožiljak namjerno postavljen ispod bikini linije, zahvat je neadekvatan za problematična područja visoko na trbuhu.

Postoji još jedna alternativa koju biste trebali razmotriti. Endoskopska operacija smanjenja masnog tkiva uključuje postavljanje malih kirurških instrumenata u to područje kroz vrlo malene ubode na koži. Postupak je učinkovit način uklanjanja masnih stanica diljem trbuha. Međutim, to nije opcija ako operacija zahtijeva uklanjanje viška kože na tom području. U takvoj situaciji morat ćete se podvrgnuti invazivnijem kirurškom zahvatu.

Očito, svatko bi želio izabrati zahvat koji ne ostavlja ožiljke ako ima izbora. Međutim, izbor je onaj koji morate napraviti u dogovoru sa svojim plastičnim kirurgom. Mogu postojati medicinski razlozi koji vas ograničavaju na određenu vrstu postupka i vaš liječnik vas može savjetovati o tim situacijama.

Savršena tehnologija za rast

U online marketingu se provode Google i SEO procesi. Danas, ovo ponašanje je prvo mjesto za preusmjeravanje prolaza posjetitelja koji