HEKLANJE

Poslovne stvari koje treba i ne treba raditi — smiješni poslovni humor

TEMU APP 100 E KUPON

Kad god hodate na svom radnom mjestu… uvijek nosite međuspremnik i hodajte brzo. Zbog toga ćete izgledati izuzetno zaposleno i vaš šef vam neće dati daljnje zadatke!

Ako idete u WC i volite čitati novine dok… pa znate što… nosite ih u fascikl s oznakom “Hitno”… i opet brzo hodajte.



Imajte ogromne hrpe dokumenata na svom stolu i kad god šef prođe… obrišite obrvu i mrmljajte ispod glasa… dok preturate po papirologiji pokušavajući pronaći taj važan posao.

Ako vam netko ostavi govornu poštu i zvuči hitno, svakako ga nazovite kad znate da je na ručku i zauzvrat ostavite govornu poštu. To znači da ste ispunili svoju dužnost uzvrativši im poziv i lopta je ponovno u njihovom dvorištu.

Pobrinite se da je zaslon vašeg računala okrenut suprotno od ostalih… to će vam dati dovoljno vremena da nadoknadite svoju osobnu e-poštu, dogovorite se za vikend i još uvijek izgledate zauzeti…

Najnoviji i najsloženiji poslovni softver uvijek imajte otvoren i minimiziran tako da ga možete maksimizirati i zatražiti pomoć ako vaš šef slučajno priđe vašem stolu! Šef obično nema pojma i brzo će pobjeći ostavljajući vam dovoljno vremena da organizirate svoj sljedeći odmor.

Želite li promaknuće? Saznajte u koliko sati šef dolazi na posao. Svakako ga svaki dan prestižite za nekoliko minuta i otiđite nekoliko minuta nakon njega. Uvijek izgledajte zaposleno kad dolazi i kad odlazi.

Saznajte koji su mu hobiji, rođendan i najdraže poslastice. Ako učinite da se osjeća posebnim, vjerojatnije je da ćete biti u njegovim mislima kada bude dijelio povišice.

Ako radite za veliku tvrtku, svakako uzmite odmor u isto vrijeme kad i vaš šef. Ovo je također pravo vrijeme da produžite svoje vikende javljanjem na bolovanje u petak ili ponedjeljak!



Gore navedeno vrijedi i ako je vaš šef žena. Možete li predložiti neke druge poslove što treba i što ne treba činiti?

Novčani predujmovi u trgovini

Na tržištu su dostupne mnoge vrste gotovinskih predujmova. Ovi predujmovi su osmišljeni kako bi pojedincima omogućili da plaćaju svoje račune

TREBA LI NAM GODIŠNJI ODMOR?

Posao, obaveze, veliko izlaganje stresu sve to rezultira pregaranjem i tijela i duha koji očajnički vape za odmorom. Lako možete