HEKLANJE

Smiješni načini za uštedu novca

TEMU APP 100 E KUPON

Postojao je popis smiješnih načina za uštedu novca na web stranici za “štedljiv život”. Nisu nužno trebale biti smiješne, već su prikupljene iz stvarnih prijedloga koji su poslani. Čini se da neke škrtice ne primjećuju da bi ih dodatni sat na poslu mogao staviti dalje ispred nego mnogi sati škrtarenja.

Slijede pravi prijedlozi, a tu su i neki smiješni načini uštede novca koje stvarno ne biste trebali isprobavati.



Smiješni načini za uštedu novca – pravi prijedlozi

Jedna je osoba predložila načine uštede novca na vjenčanjima koji uključuju skupljanje ostatka cvijeća na groblju. Ne znam kako možete znati koji su “ostaci”.

Još jedan kreativni štipavac pronašao je način da uštedi novac na pranju automobila. Oprao je cijeli auto pomoću brisača na benzinskoj postaji.

Žena je priznala da tjera djecu da napune džepove besplatnim paketićima kečapa, soli i drugih začina svaki put kad su u restoranu brze hrane. To ipak nije sve. Zapravo je dala djeci da cijede kečap i senf iz paketića u obične staklenke kečapa i senfa i tvrdi da te začine nije kupila godinama.

Kako biste uštedjeli novac na kišobranu, jedan čovjek predlaže da odete u odjel za izgubljeno i nađeno u bilo kojoj velikoj javnoj knjižnici. Reci im da si izgubio crni kišobran. Imat će ih nekoliko među kojima možete odabrati najbolji i proglasiti ga svojim.

Nazovite ljude na daljinu kada znate da neće biti kod kuće. Ostavite poruku da nazovu. Na taj način plaćaju međugradski poziv.

Smiješni načini za uštedu novca – ne pokušavajte ovo kod kuće



Ne plaćajte dadilje! Nabavite mlade parove koji razmišljaju o djeci da “iznajme” vašu na večer. Oni mogu vidjeti kako će to biti, a vi možete biti plaćeni umjesto da plaćate dadilje.

Isključite TV i sva svjetla kako biste uštedjeli struju. Recite djeci da je to igra skrivača.

Naučite svog psa da moli za hranu od stranaca, tako da nećete morati kupovati hranu za pse.



Trljajte borove iglice ispod pazuha umjesto kupovnog dezodoransa.

Uzmite dodatne salvete iz restorana brze hrane kako biste uštedjeli na toaletnom papiru.

Posudite četkicu za zube od susjeda umjesto da kupite svoju.



Ako napišem knjigu o načinima uštede novca, smiješne ili ne, hoću li zaraditi mnogo od prodaje ili će svi prihvatiti moj prijedlog i posuditi je u knjižnici umjesto da je kupe?