HEKLANJE

Objašnjenje marketinga članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi su ljudi čuli za marketing članaka, ali zapravo ne razumiju što je to. Postoje različiti načini na koje vam marketing članaka može pomoći.

Pisanje informativnog članka o nečemu što je povezano sa sadržajem vaše web stranice, uslugom ili proizvodom, zatim masovno slanje na web stranice za slanje članaka ili besplatni sadržaj.



Zbog veza u odjeljku s biografijom vašeg autora ili podnožju članka, svaki imenik članaka u koji pošaljete vodi natrag na vas. Iako ovo stvara mnogo jednosmjernih ulaznih veza, morate zapamtiti da te web stranice vjerojatno neće biti povezane s vašim proizvodom, uslugom ili sadržajem web stranice.

Osim toga, ti imenici članaka također povezuju na tisuće web stranica. Čak i na stranici na kojoj se vaš članak pojavljuje na njihovom web-mjestu, vjerojatno je da mnoge druge veze prate vaše veze na istoj stranici, dodatno umanjujući vrijednost tih veza.

Vrijedi truda. Te ulazne veze vam definitivno neće naškoditi, a nekima će pomoći, ali cilj slanja vašeg članka u sve te direktorije članaka je da drugi webmasteri i blogeri mogu pronaći vaše članke.

Kad god webmaster ili Blogger koristi vaš članak na web stranici ili blogu koji je povezan s vašim sadržajem, proizvodom ili uslugom, tada postižete puno. To su vrijedne jednosmjerne ulazne veze i imat će težinu kod tražilica poput Googlea.

Pisanje ekskluzivnih članaka za web stranice s velikim prometom.

Ovo je još jedan način na koji možete upotrijebiti marketing članaka za poboljšanje rangiranja na tražilicama i popularnosti veza, kao i za dobivanje prometa izravno od onih koji čitaju vaš članak.

Za ovo stvarno trebate uglancati svoj stil pisanja. Prije svega morate napisati informativan članak koji je gramatički točan. Treba imati 500 – 700 riječi.



Morate dati reference za svoje činjenice i priznate citate kako biste poduprli svoje teorije ili mišljenja. Također će vam pomoći da ilustrirate da su informacije točne. Ove vrste članaka zahtijevaju više istraživanja jer moraju biti točni.

Nakon što napišete svoj članak, ponudite ga kao ekskluzivni članak samo jednoj web stranici s velikim prometom čija je tema povezana s vašim sadržajem, proizvodima ili uslugama. Ovaj će članak vidjeti mnogi ako bude prihvaćen i vidjet ćete izravan rezultat u količini prometa koji dobijete od samo jednog članka poslanog na samo jednu web stranicu.

Ponudit ću vam još jedan posljednji način za učinkovito korištenje marketinga članaka. Napišite članak kao što biste napisali ekskluzivni članak kao što je gore spomenuto za drugu web stranicu i stavite ga na vlastitu web stranicu.



Nakon što ste članak napisali i objavili na svojoj web stranici, povežite se izravno na stranicu članka i počnite objavljivati na forumima i komentirati blogove koji su povezani s temom vašeg članka. Upotrijebite poveznicu na tu stranicu članka u svom potpisu. redak ili kao referenca ako pronađete ljude koji raspravljaju točno o onome što vaš članak objašnjava.

Koristeći članak za pomoć drugima, vidjet ćete da će htjeti vidjeti što još imate na svojoj web stranici. Povezivanjem u vašem sig. liniju, također povećavate popularnost veze za tu stranicu i za svoju web stranicu. Pobrinite se da je ostatak vaše web stranice povezan sa stranice na koju ste stavili članak i to čak može pomoći da vašu web stranicu indeksiraju pauci tražilice.