HEKLANJE

Snimite najprikladniji i najpotrebniji softver za prodaju na eBayu

Za prodavače na eBayu, prodaja na eBayu bila je velika novost i neko je vrijeme bila stvarno zabavna. Međutim, kad se administracija i održavanje počnu gomilati, ništa više nije isto. Nepostojanje softvera za prodaju na eBayu koji organizira takve stvari čini se tako dalekim. Čini se da ćete uvijek žuriti, trčati i razmišljati.

Uobičajena pitanja koja vam se motaju po glavi su Jesu li čekovi odobreni? Jesam li svima ostavio povratne informacije? Je li moj trošak dostave bio pravi iznos? Sigurno postoje proračunske tablice programa Excel, pa čak i tiskani primjerci u hrpama mapa ili knjiga zapisa. Ipak se pokazalo da je to prava glavobolja. No, umjesto da njegujete svoju glavobolju i onda ponovno uronite u rollercoaster, zašto ne potražite neki softver za prodaju na eBayu koji će vam pomoći pojednostaviti stvari?



Sada je internet prava fontana informacija. Ako kliknete na na internetu i što je vjerojatnije, dobit ćete mnoštvo rezultata pretraživanja koji odgovaraju na eBayu koji prodaje softver.

Potražite softver za prodaju na eBayu koji bi vam pomogao s organizacijskim problemima i nedostacima. Velike su šanse da ćete, ako upišete softver eBay, dobiti vrlo relevantne rezultate. Zamislite, svi su izašli, spremni za primjenu. Ako tražite na googleu, vjerojatno ćete pronaći još više rezultata pretraživanja.

Nakon što postignete rezultate, spriječite razočaranja koncentriranjem na svoj glavni prioritet. To pomaže osigurati da ne izgubite fokus i dobijete otmjenu dražbenu grafiku umjesto sustava upravljanja dražbom koji vam je prijeko potreban.

Tri vrste eBay sellinb softvera

Postoje tri široke kategorije za eBay prodaju softvera. Ovo troje su uvid u tržište (za prepoznavanje što i kako prodati), upravljanje dražbama (za vođenje prodajnih poslova) i poboljšanja popisa (za privlačenje ponuda).

Softver za proizvode Market Insight pomaže vam da odlučite što, kada i kako prodati analizirajući dovršene dražbe i generirajući statistiku o vremenu, poboljšanjima, stopi prodaje i više. Ako razmišljate o prodaji u novoj, nepoznatoj kategoriji ili se borite s premještanjem inventara, uvid u tržište mogao bi poboljšati vašu prodajnu strategiju.

Upravljanje aukcijama eBay softver za prodaju drži vašu administraciju prodaje pod kontrolom. Učinite to postavljanjem okvira oko prodaje na eBayu i automatiziranjem zadataka koji se ponavljaju. Proizvodi se razlikuju po svojoj širini, ali mogu uključivati značajke popisa, plaćanja, dostave i povratnih informacija. Ako se vaši proizvodi dobro prodaju, ali se borite da održite visoku razinu usluge, softver za sustav upravljanja dražbama ono je što trebate.



Nakon što odlučite koja vam je vrsta softvera za prodaju na eBayu najpotrebnija, detaljno navedite svoje zahtjeve. Koliko ste spremni platiti? Trebate li podršku za međunarodne eBay stranice?
Koje karakteristike morate imati? Koje bi karakteristike bilo dobro imati? Odvojite vrijeme da točno navedete sve svoje zahtjeve jer je kasnije lako izgubiti iz vida svoje ciljeve.

Poboljšanja popisa pokrivaju širok raspon proizvoda i često se sviđaju prodavačima koji već imaju dobro vođen posao. Oni uključuju detaljnu statistiku ponuđača (za fino podešavanje aukcijskog popisa), interaktivne slike ili video (za izlaganje proizvoda visoke vrijednosti) i chat u stvarnom vremenu (za pružanje trenutne korisničke usluge). Ako prodajete skupe artikle ili tražite tu dodatnu prednost nad svojim konkurentima, onda potražite poboljšanja popisa.

Softver nasuprot hostiranih usluga



Razlika između softvera i hostiranog proizvoda je u tome što u softveru preuzimate datoteku na svoje računalo (ili kupujete CD u trgovini), zatim pokrećete instalacijski program. Ne morate biti povezani s internetom, ali softver se može koristiti ako ste za svojim računalom. Vaši podaci o aukciji pohranjeni su na tvrdom disku.

U međuvremenu, hostiranim ili online proizvodima pristupa se putem weba, tako da možete koristiti uslugu s više računala, ali morate ostati povezani na internetu. Koristeći ovo, podaci o dražbi pohranjuju se na računala dobavljača, a ne na vaša, a poboljšanja usluge dostupna su odmah – nema preuzimanja.

Odabir između softvera i hostirane usluge dijelom je stvar osobnih preferencija, ali ako imate sporu internetsku vezu, softverski alat može biti jedina praktična opcija.



Pri korištenju softvera za prodaju na eBayu imajte na umu da postoje oni koji možda neće zadovoljiti vaše potrebe. Zato budite precizni dok tražite softver koji se najbolje prodaje na eBayu ili čak proizvode za hostirane usluge koje angažirate za svoje poslovanje na eBayu. To može biti samo ključ vašeg uspjeha…i opuštanja također.