HEKLANJE

Što je gotovinska strukturirana nagodba?

TEMU APP 100 E KUPON

Što je točno gotovinska strukturirana nagodba? U osnovi, do gotovinske strukturirane nagodbe dolazi kada postoji osiguravajuće društvo koje pruža zakazana plaćanja osobi kao rezultat nagodbe potraživanja. Drugim riječima, strukturirana nagodba je novčani paket koji omogućuje plaćanje nagodbe putem planiranih obročnih plaćanja u određenom vremenskom razdoblju.

Strukturirana naselja prvi put su uvedena početkom sedamdesetih u Kanadi, a zatim su se brzo proširila u Sjedinjenim Državama. Nekoliko godina kasnije, ova je metoda pronašla put do Australije, ali i Europe.



Jedna od prednosti strukturiranih nagodbi je ta da omogućuje ponavljajuće plaćanje bez poreza tijekom određenog vremenskog razdoblja. Ta se plaćanja vrlo dobro mogu rasporediti kroz život primatelja. Ako se dogodi smrt primatelja, zajamčeni dio nagodbe može se isplatiti korisniku.

Alternativa strukturiranoj nagodbi je paušalno plaćanje. To u osnovi znači da će se jednokratni iznos isplatiti primatelju umjesto da se iznos podijeli na više uplata tijekom određenog vremenskog razdoblja. To se često događa kada osoba dobije na lutriji. Neki od razloga zbog kojih su paušalna plaćanja zanimljiva pojedincima je taj što bi mogli imati velike troškove koje žele platiti. Na primjer, stambeni zajam ili hipoteka, medicinski troškovi, dug po kreditnoj kartici itd. S paušalnim plaćanjem, mnoga pitanja duga mogu se riješiti kao rezultat velikog plaćanja.

Iako se paušalna plaćanja nekima mogu činiti privlačnima, strukturirane nagodbe osiguravaju stalni stalni prihod tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Popusti na jeftini softver

Putem jeftinih popusta na softver ljudi mogu nabaviti računalne programe koji će im pomoći da pronađu jeftine mogućnosti putovanja s

Blogging Directory

Jeste li u posljednje vrijeme provjeravali promet svoje web stranice? Koliko posjetitelja zapravo posjećuje vašu stranicu svaki dan. Jedan od

Biciklizam za zabavu

Svatko ima nešto što voli raditi za zabavu, a vožnja bicikla omiljena je aktivnost prikladna za cijelu obitelj. Mnogi ljudi