HEKLANJE

Što je SenukeX i kako ga koristit?

TEMU APP 100 E KUPON

SenukeX je izašao 5 travnja 2011 i jedna potpuno nova tehnologija koja nam nudi odlične tehničke mogućnosti za uspješnu SEO optimizaciju. Za korištenje programa Senuke X su uključeni video treninzi iako je korištenje istog jako jednostavno. Kada jednom savladate Senuke X jednostavno mu zadate zadaću i odite na godišnji na Havaje. On će odraditi svoj zadani posao i bez vas a u slučaju da se program sruši on će automatski nastaviti od mjesta gdje je stao. Senuke X podržava većinu glavnih forum platformi na Internetu. Kada su linkovi izgrađeni postoji indexer koji ih šalje kao prioritet mreže visokih PR blogova kako bi bili sigurni da se linkovi indeksiraju i primaju kredit koji su zaslužili. Također možete pokrenuti više modula u isto vrijeme što ovu novu tehnologiju čini 10-100 x bržeg nego u staroj verziji Senuka.
Sa Senukom X možete raditi različite radnje i dobiti mnogo različitih linkova kao što su:
Social Network Sites
Article Directories
Social Bookmarking Sites
Video Sharing Sites
RSS Aggregators
Press Release Sites
Web 2.0 Profiles Sites
Forum Profiles
Index Link
Pinging Link
Zanimljiva stvar je da SenukeX već ima spremne article za vas samo ih trebate pronaći po odgovarajućoj ključnoj riječi. TheBestSpinner generira sadržaj, učinkovito i čisto stvara novi članak od nekoliko izvora. U roku od nekoliko minuta dobijete novi članak.
Senuke X je u potpunosti kompatibilan sa najnovijim promjenama na tražilicama. Što se cijene tiče Senuke X je mogu slobodno reći i malo skup ali s obzirom da nema apsolutno nikakvu konkurenciju to su i u mogućnosti. Imate 14 dana besplatno i nakon toga plača se 147$ mjesečno mada uvijek možete ga dobiti za manje jer redovno se daju popusti.
Nakon svake odrađene radnje Senuke X vam da listu URL sa kojima možete raditi ili ih dati na uvid ako za nekoga radite SEO. Preko njih možete provjeriti da li su vaši linkovi dobro postavljeni kako bi vaša web stranica što prije bila na vrhu.
Na kraju, moje osobno mišljenje je da će vas samo unikatan sadržaj probiti na vrh tražilica, pogotovo ako gledamo dugoročno.