HEKLANJE

Što možete učiniti u vezi s uklanjanjem dlačica s lica?

TEMU APP 100 E KUPON

Vaše lice je prvo što ljudi vide. Posljednje što želite je imati ružne dlake na licu zbog kojih vas drugi gledaju. I, jednostavno je neugodno. Postoji li neko rješenje za uklanjanje dlačica s lica? Da, ima ih mnogo. Imate mogućnosti uklanjanja većeg dijela dlačica s lica, uključujući obrve, čekove i bradu, gornju usnicu i dlačice u nosu. No, koje je pravo rješenje za to?

Uklanjanje dlačica s lica za muškarce



Prvo i najvažnije, muškarci imaju mnogo alata koji im pomažu u uklanjanju dlačica s lica. Za većinu muškaraca najbolja metoda je brijanje. Ako ste poput većine muškaraca, shvaćate prednosti brijanja kvalitetnom britvicom. Imate velik izbor među njima jer mnoge tvrtke nude sve bolje i kvalitetnije opcije. A kako bi brijanje bilo manje bolno, postoje kreme i gelovi za brijanje koji mogu pomoći u smanjenju iritacije kože. Ipak, postoje i druge mogućnosti.

Za dame

Za žene koje se bore s uklanjanjem dlačica s lica, postoji manje opcija, ali mnoge će dobro funkcionirati. Brijanje nije dobra stvar za većinu žena. Može izazvati jaku iritaciju i nije neophodan za tanku kosu s kojom se većina žena bori. Većina žena suočava se s neželjenim dlačicama na gornjoj usni ili tu i tamo zalutalim dlačicama. U većini slučajeva oni će ih počupati kako bi ih se riješili. Da, to može boljeti, ali to je dubinska metoda uklanjanja dlačica koja bi trebala trajati nekoliko tjedana. Ipak, postoje i druge dostupne opcije.

Depilatori: Ovo su jeftina rješenja za uklanjanje dlačica s lica. Ako ste pažljivi, mogu biti učinkoviti u otpuštanju vidljivih dlačica. To možete učiniti kod kuće, ali morat ćete to učiniti svaki put kada dlačice postanu vidljive.

Laseri? Elektroliza? Ovo su također opcije. One nude trajno uklanjanje dlačica s lica. Uništavanjem folikula iz kojeg raste dlaka, dlaka više neće rasti. Iako mogu biti skupi i možda će ih trebati učiniti nekoliko puta kako bi bili učinkoviti, zapravo vam mogu pomoći da postignete trajno uklanjanje dlačica, kao i manje bolne načine da ih uklonite.

Depilacija: Jao! Da, depilacija voskom malo boli, ali je izvrstan način uklanjanja dlačica i za muškarce i za žene. Dlaka se čupa iz korijena, što znači da neće ponovno izrasti nekoliko tjedana. To možete učiniti kod kuće ili zatražiti stručnu pomoć.

Koja je najbolja opcija za uklanjanje dlačica s lica? Zaključak je da sve ovisi o vama. Iako nijedna metoda nije besprijekorna i prava za svakoga, većina ovih metoda može se izvesti prilično sigurno i zadovoljiti gotovo svačije potrebe.



Solarni fotonaponski sustavi

Za ugradnju fotonaponskih sustava od 10 kw potrebno je oko 160 m2 krova istok-zapad ili 80m2 juga. Ugradnja solarne elektrane

Naknade za kreditne kartice

Mnogima se čini da je njihova kreditna kartica besplatna. Osim kamate koju plaćaju na nepodmireni dug na kraju svakog mjeseca,